BIST 10.100
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.426,48
HABER /  SPOR

Buz üstünde bilardo şov

Semih Saygıner, Bursa'daki bir alışveriş merkezinde buz pistinde yaptığı bilardo gösterisi ile büyük alkış aldı.

Abone ol

Dünya şampiyonu bilardocu Semih Saygıner, Bursa'daki bir alışveriş merkezinde buz pistinde yaptığı bilardo gösterisi ile büyük alkış aldı.

Semih Saygıner, Yalova yolundaki alışveriş merkezinde gerçekleştirilen söyleşide hayranlarıyla bir araya geldi, fotoğraflarını imzaladı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Saygıner, bir televizyon kanalında yayınlanan ''Şarkı Söylemek Lazım'' adlı yarışmaya kendi isteğiyle katıldığını belirtti.

Yapımcı şirketin kendisini aradığını anlatan Saygıner, ''Çocukluğumdan beri müziğe ilgim vardı. Seçmelere katıldım ve başarılı olunca da yarışma kadrosuna dahil oldum'' dedi.

Saygıner, kendisini asla profesyonel bir şarkıcı olarak görmediğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Ben banyo şarkıcısıyım. Müziğe olan ilgim nedeniyle bu yarışmaya girdim ve içimdeki yeteneği dışa yansıttım. 'Bir müzisyenim' asla diyemem. İyi bir müzik kulağım var ve onu değerlendiriyorum. Ben iyi matematik yapan biriyim. Bu, bilardoda, günlük hayatımda ve yarışmada da böyle. Her şeyin bir sırası var. Üçüncü sırada olan bir şeyi kaldırıp birinci sıraya taşımam. 25. sıraya da almam. Müziğe olan ilgim de böyle bir şey. Yarışma sonrasında kaset yapacağım diye bir şey söz konusu değil.'' Daha sonra, buz pisti üzerine yerleştirilen bilardo masasında gösteri yapan şampiyon bilardocu Saygıner, hayranlarından büyük alkış aldı.