BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir sinemayı ilçelere taşıdı

54. Uluslararası Antalya Film Festivali heyecanı ilçelerden başladı.

Abone ol

Sinema TIR’ı yollarda Büyükşehir Belediyesi Sinema TIR’ı, 54’üncü Uluslararası Antalya Film Festivali etkinlikleri kapsamında ilçeleri dolaşıyor. Gazipaşa’da “Doru” adlı animasyon filmi çocuklar için, ‘Çınar Ağacı’ adlı sinema filmi ise Alanyalılar için gösterildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin, sanatı halkla buluşturmak, halkla etkileşim sağlamak, sinemaya olan farkındalığı arttırmak amacıyla oluşturulan Sinema TIR’ı, 54. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında yollara düştü. Doru adlı animasyon filmi Gazipaşa’da çocuklar için gösterildi. 

MISIR İKRAMI

Her yıl Antalya’nın 19 ilçesinde bin kilometreden fazla yol kat eden Sinema TIR’ı  Gazipaşa’da çocuklara 54. Antalya Uluslararası Film Festivali heyecanını yaşattı. Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran çocuklara sinema gösteriminden hemen önce patlamış mısır ikramında da bulunuldu. Çocuklar filmi ilgiyle ve heyecanla izledi.

ALANYA’DA PARK ETTİ

“Sinema ilçelerde” sloganı ile yolculuğunu sürdüren geçen Sinema TIR’ı Gazipaşa’nın ardından Alanya’da park etti. “Çınar Ağacı” adlı film  Mahmutlar Belediye binası önünde  ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluştu.