BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir Meclisi’nden Elmalı’ya geçmiş olsun mesajı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Abone ol

Meclis öncesi gündem dışı yapılan konuşmalarda parti gruplarının sözcüleri ve Başkan Menderes Türel Elmalı’da dün yaşanan sel felaketinde zarar gören üretici ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Türel Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin günün ilk ışıklarından itibaren tüm ilgili birimleriyle Elmalı İlçesi’nde olduğunu belirterek felaketten mağdur olan vatandaşların yaralarını sarma noktasında gerekenlerin yapılacağını söyledi. 

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısını geçekleştirmek üzere toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 91 gündem maddesini karara bağladı. Gündem dışı yapılan konuşmalarda partilerin grup sözcüleri Elmalı’da dün gerçekleşen sel felaketinde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Büyükşehir tüm ekipleriyle Elmalı’da 

Başkan Menderes Türel de dün Elmalı’da yaklaşık 1,5 saatlik çok yoğun bir yağış neticesinde önemli bir sel felaketi yaşandığına dikkat çekerek, “Çok büyük zarar olmamakla birlikte 12 evde önemli hasar ve zarar söz konusu. 450 dekarlık tarımsal alan da bu sel felaketinden zarar gördü. Günün ilk ışıklarından itibaren Büyükşehir Belediye ekiplerimiz başta Genel Sekreterimiz ve ilçeler koordinatörümüz olmak üzere bölgedeydi ve hemen hemen bu felaketten mağdur olan bütün vatandaşlarımızın da yaralarının sarılması konusunda bütün gayretlerimizi gösteriyor, adımlarımızı atıyoruz bir kez daha tüm Elmalı’ya geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından gündem maddeleri üzerinde görüşmeler yapıldı. 91 maddenin karara bağlandığı toplantının devamı 10 Ağustos Cuma günü saat 14.30’da yapılacak.