BIST 10.316
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.452,79
HABER /  GÜNCEL

Büyükşehir güreşte Avrupa şampiyonu

Serbest stil güreşte İstanbul Büyükşehir Belediyespor Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı kazandı.

Abone ol

Serbest stil güreşte Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Rusya'nın Sayitiyev takımını 6-1 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu.

Fatih Spor Kompleksi'nde 6 takımın katılımıyla dün başlayan müsabakaların finalinde Türkiye'yi temsil eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Rusya temsilcisi Sayitiyev karşılaştı.

55 kiloda Sezar Akgül, Sayitiev'den Zalmhan Daudov'a 3-1 yenildi. İkinci maçta 60 kiloda Ramazan Pehlivanoğlu, Rustam Çaymasov'ı, üçüncü maçta da 66 kiloda Ramazan Şahin, Ahmed Cakaev'i 3-0 mağlup etti. Dördüncü maçta 74 kiloda Ayhan Sucu, Dcabrail Barakhoev'i, beşinci maçta da 84 kiloda Erhan Cihangiroğlu Ahmed Hasiev'i 3-1 yendi. Son maçta 120 kiloda Anzor Baltukaev ile karşılaşan Fatih Çakıroğlu ise müsabakayı 3-0 kazandı. 96 kiloda Serhat Balcı rakibi çıkmadığı için hükmen galip sayıldı.

Böylece İstanbul Büyükşehir Belediyespor rakibi Sayitiev'i 6-1 yenerek şampiyon oldu.

ÜÇÜNCÜ ROMANYA'NIN LUGOJ TAKIMI OLDU

Kupada üçüncülük için Romanya'nın Lugoj takımı ile Bulgaristan'ın NSA Akademik takımı karşılaştı. NSA Akademik'i 6-1 yenen Lugoj, kupada üçüncü oldu.

bu arada, Avrupa Kulüpler Birliği (CELA) Kupası'nı ise Bulgaristan'ın NSA Akademik takımını 4-3 yenen Makedonya'nın Balkanec takımı kazandı.