BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.445,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir ailesi Kocayayla'da buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel pikniği Keles Kocayayla'da yapıldı.

Abone ol

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personel, aileleriyle birlikte katıldığı piknikte gönüllerince bir gün geçirdi.

Başkan Recep Altepe, eşi Hüsniye Altepe ile personelini yalnız bırakmadı. Piknik alanını dolduran personele seslenen Başkan Altepe, "Her türlü nimeti bünyesinde barındıran bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin var olan değerlerine sahip çıkmak ve korumak için de bir aile bütünlüğü içinde tüm mesaimizi harcıyoruz.

Bu yoğun tempo içerisinde ailelerimize ve çocuklarımıza çok vakit ayıramıyoruz. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Gösterdikleri sabır bizim için itici güç oluyor. Bu güzel günü bizlere yaşatan çalışma arkadaşlarıma ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Pikniğe katılan Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş, büyükşehir ailesini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Altepe, piknik yapan personelle bol bol sohbet ederken, sihirbaz Abduri'nin gösterileri çocukların nefesini kesti. Çocuklar arasında düzenlenen top sektirme ve ip çekme yarışmaları da çekişmeli anlara sahne oldu.