BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  GÜNCEL

Büyükelçilikten 'Reza Zarrab' açıklaması

Ankara’daki Azerbaycan Büyükelçiliği'nden Yolsuzluk operasyonunun baş şüphelisi ve Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab için açıklama geldi.

Abone ol

ANKARA'daki Azerbaycan Büyükelçiliği, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun baş şüphelisi olan Reza Zarrab’ın Azerbaycanlı olmadığını açıkladı. 

News.Az haber sitesinin haberine göre Azerbaycan Büyükelçiliği Sözcüsü Elsevar Salmanov, Türk medyasında çıkan haberlerde Zarrab’ın Azerbaycan vatandaşı gibi gösterildiğini belirterek, “Durum Azerbaycan otoriteleri tarafından araştırılmaktadır. Zarrab’ın Bakü doğumlu olmadığının resmen onaylanmasından sonra da medyaya yeni bir resmi açıklama yapılacak ve medya uyarılacaktır” dedi.

News.Az sitesi de Reza Zarrab’ın İran Azerbaycanı’nda doğduğu belirterek, medyada çıkan ve Zarrab’ın 1984’te Bakü’de doğduğunu ileri süren haberlerin doğru olmadığını kaydetti.



   AVUKATI DA TANIDIK ÇIKTI   


17 Aralık Yolsuzluk ve rüşvet Operasyonun'nun baş şüphelisi Reza Zarrab'ın avukatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım'ın yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden... Habere gitmek için TIKLAYINIZ...

19211.jpg

TARAF'TAN BİR ŞOK İDDİA DAHA 

Taraf Gazeetsi bugün manşetinden şok bir belge daha yayımladı. İddiaya göre Reza Zarrab Bakanın danışmanına 352 bin lira verdi... Habere gitmek için TIKLAYINIZ... 

19155.jpg