BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Büyük Kudüs mitingi kimler katılıyor

Büyük Kudüs mitingi için nefesler tutuldu. Onbinlerce vatandaş Zulme lanet Kudüs'e Destek mitingi için Yenikapı'da buluşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da miting alanına geldi.

Türkiye İstanbul'da düzenlenen 'Zulme lanet Kudüs'e Destek' mitinigi için Yenikapı meydanındaki mitinge odaklanmış durumda. Dünyadan ve Türkiye'den çok sayıda liderin katıldığı miting alanını vatandaşlar doldurmaya başladılar. Mitingi aşağıdaki playerdan canlı olarak takip edebilirsiniz...

Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun takip edeceği mitinge, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katılması bekleniyor.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Yenikapı Miting Alanı'nda Filistin halkına destek amacıyla gerçekleştirilecek "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitingine katılacak vatandaşların alana girişleri başladı.

Mitingin yapılacağı alana bir süre önce başlayan çalışmalar kapsamında, konuşmaların yapılacağı dev bir platform kuruldu. "İnsanlık adına İstanbul ayakta" yazılarının yer aldığı platforma iki dev ekran yerleştirildi.

Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar ve vinçlere takılı hoparlörler konuşlandırıldı.

Alanın etrafına "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" yazılı dev flamalar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile Türk bayrakları asıldı.

Kendilerine ayrılan güvenlik noktalarından alana girenlere, Türk ve Filistin bayrakları dağıtıldı.

Öte yandan alanın birçok yerinde itfaiye araçları ve ambulanslar hazır bekletiliyor. Vatandaşların ihtiyaçları için de çok sayıda seyyar mescit ve tuvalet kuruldu.

Sitene Ekle