BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,22
HABER /  GÜNCEL  /  MİLLİ PİYANGO

Büyük ikramiyeyi kazanan talihli ortaya çıktı! 2 çocuklu ve...

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

MUĞLA'da oynanan Süper Lotoyla 26 milyon 181 bin 291 lira 75 kuruş kazanan talihli, ikramiyesini avukatı aracılığıyla teslim aldı.

Abone ol

Milli Piyango Loto Daire Başkanı Murtaza Çakır, Süper Loto'daki milyonluk ikramiyenin Muğla'nın Bodrum ilçesine isabet ettiğini hatırlattı.

Talihlinin Süper Loto'yu 48300076 nolu bayiden oynadığını belirten Çakır, "Kişi altı kolonu makineye sen seç yöntemiyle oynatmış. Bugün avukatı geldi bileti ibraz etti. Komisyon incelemesinden sonra ödeme işlemi yapıldı." dedi.

Emekli ve 2 çocuklu

Talihlinin avukatı Meryem Çankaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, talihlinin, emekli, 2 çocuk sahibi olduğunu ve Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşadığını söyledi.

Talihlinin çeşitli projeleri olduğunu belirten Çankaya, ikramiyeyi bunları gerçekleştirmek ve yatırım yapmak için kullanacağın dile getirdi.

Paranın delirttiklerinden olmayacağım

Çankaya, talihlinin yaratıcı bir zekaya sahip olduğunu ifade ederek onun kendisine "Talihli bana, 'para birilerini delirtiyorsa evet yanlış yola sapabilirler ama ben onlardan olmayacağım'. dediğini aktardı.

Görmüş geçirmiş biri

26 milyon 181 bin liralık süper ikramiyeyi kazanan talihli, sonucu serin kanlı karşılamış. Hemen hemen her hafta Süper Loto oynuyon talihliyi Milli Piyango Loto Daire Başkanı Murtaza Çakır "Görmüş geçirmiş biri" olarak tanımladı.

Söz konusu talihlinin projeleri olduğu ve niyetinin de bunları hayata geçirmek olduğu öğrenildi. 

Şubat çekilişinde kazandı

Süper Loto'nun 593'üncü hafta çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 26 milyon 181 bin 291 lira ikazanmıştı. Kazandıran numaralar 10, 11, 22, 24, 42 ve 43 olarak belirlenmişti.