BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor'un çıkmasını istiyorum'

Gruptan lider çıkmak istediklerini söyleyen Mehmet Topal, "Bursaspor'un gruptan çıkmasını istiyorum" dedi.

Abone ol

Bursaspor karşısında 4-0'lık galibiyeti değerlendiren Valencia'nın Türk oyuncusu Mehmet Topal, "Güzel gollerle kazanmasını bildik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Topal, Galatasaray'dan daha az yorulduğunu ifade ederek, "Çünkü herkes işini yapıyor, arkadaşlarımın açıklarını kapatmıyorum" diye konuştu.

Bursaspor karşısında takım halinde çok iyi konsantre olduklarını anlatan Topal "Bursaspor'un çok güçlü bir ekip olduğunu biliyorduk. Güzel gollerle maçı kazanmasını bildik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hocamız bütün oyuncuları tek tek kutladı. Benim de çok iyi oynadığımı söyledi. Ben de sahaya çıktığımda gücümün son damlasına kadar takımıma bir şeyler vermek istiyorum" dedi.

TOPAL'DAN BURSASPOR'A ÖVGÜ...

Hedeflerinin gruptan lider çıkmak olduğunu kaydeden Topal, "Şahsım adına söyleyecek olursam, Bursaspor'un gruptan çıkmasını istiyorum. Bursa'da futbolcular ve teknik heyet işlerini çok iyi yapıyorlar. Saha dışanda çok iyi bir arkadaş gibiler. Hiç birisi kendini yüksekte görmüyor. Yıldız oyuncular bile 90 dakika boyunca mücadele ediyor. Ama idman saati geldiğinde maçtan önce o insanlar gidiyor başkası geliyor" diye konuştu.

Valencia'da kendisi adına çok fazla bir şey değişmediğini anlatan Topal, "Ben orada iyi şeyleri kendime katmaya, biraz daha çabuk oynamaya, kendi görevimin daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray'da daha fazla efor sarfediyor, arkadaşlarımın açıklarını kapatmaya çalışıyordum. İlk önceki hedefim kendi görevimi yapmak. Sonra arkadaşlarımın açıklarını kapatmak. Sadece biraz daha çabuk oynamaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet Topal, milli takım için her zaman hazır olduğunu, kararlara saygı duyduğunu sözlerine ekledi.