BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.400,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tren raylarından geçerken bayıldı ve... 

Sirkeci-Halkalı banliyo hattında rayların üzerinden karşıya geçmeye çalışırken, bayıldı.

Abone ol

Bakırköy'de tren raylarından karşıya geçmeye çalışırken baygınlık geçiren şahsa tren çarptı. Çarpmanın etkisiyle bacağı kopan şahıs, kaldırıldığı hastanede kopan bacağın yerine dikilmesi için ameliyata alındı.

Ataköy 5. Kısım çevresinde saat 21.00 sıralarında rayların üstünden geçerken bayılan emlakçı Necmettin Bayraktar'a (39) Sirkeci'den Halkalı istikametine ilerlemekte olan banliyö treni çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bayraktar'ın bacağı koptu. Bir şeye çarptığının farkına varan makinist, treni durdurup olay yerine geldi. Yerde bir insanın yattığını gören makinist, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Diz kapağından koptu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çevrenin karanlık olması nedeniyle Bayraktar'ı bulmakta zorluk yaşadı. Trabzon doğumlu olan Bayraktar'ı güçlükle bulan sağlık ekipleri, diz kapağından kopan bacağı da aldıktan sonra ambulansa bindirdi. Talihsiz adam ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Bayraktar'ın kopan bacağının dikilmesinin zor olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen Bayraktar'ın bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.