BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor'da ilk hedef Eskişehirspor

14 Eylül'de Valencia'yla tarihi bir karşılaşmaya çıkacak olan Bursaspor'un aklı 10 Eylül'deki Eskişehirspor maçında.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Bursaspor bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı.

Antrenman öncesi futbolcularıyla konuşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Valencia maçı öncesi Eskişehirspor karşılaşmasına adapte olmalarını istedi.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana A Milli Takım kampında bulunan Sercan Yıldırım ve Ömer Erdoğan, A2 takımında bulunan Serdar Aziz Eren Albayrak, Harun Tekin, Anıl Sarak ve Muhammet Demir katılmadı. Eşyalarını almak için ülkesine giden yeni transfer İsveçli Gustav Svensson, önceki gün Bursa'ya dönerek, dünkü antrenmana katıldı.

Antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, saha ortasında futbolcularıyla kısa süren bir toplantı yaptı. Ardından futbolcular, düz koşu yaparak antrenmana başladı.

ERGİÇ VE STEPANOV TAKIMLA ÇALIŞTI

Yarım saat basına açık olan antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcular taktik çalıştı. Antrenmanlarda aldıkları darbelerle çalışmayı yarıda bırakan İvan Ergiç ve Stepanov takımla beraber çalıştı.

Futbolcuların düz koşu yaptığı sırada yardımcı antrenörlerden oluşan teknik heyette pas oyunu oynadı. Bursaspor, bugün yapacağı antrenmanla Eskişehirspor hazırlıklarına devam edecek.