BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.477,55
HABER /  DÜNYA

BURSASPOR’DA HÜZÜNLÜ ANTRENMAN

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Başkan İbrahim Yazıcı’nın...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından ilk antrenmanına çıkan yeşil-beyazlılarda morallerin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.
Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular daha iki gruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Bursaspor, sakatlığı bulunan ve salonda çalışan Gökçek Vederson dışında tam kadro çalıştı.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

FUTBOLCULAR ÜZGÜN
Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı’nın dün öğle saatlerinde yoğun bakımdaki yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetmesi yeşil-beyazlı futbolcuları da derinden üzdü. Antrenman öncesi bir süre takım halinde yere oturan Bursasporlu futbolcuların antrenman esnasında da sessiz kalması dikkat çekti.

BAYRAKLAR YARIYA İNDİ
Öte yandan başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatı dolayısıyla Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde bulunan yeşil-beyazlı bayrakların ve mevcut stadyum ile inşaatı süren Timsah Arena stadyumundaki yeşil-beyazlı bayrakların yarıya indirilmesi dikkat çekti.
(İHA)