BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  DÜNYA

DOKTORA ŞİDDET KAMERADA

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan kadın doktora şiddet olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yü...

Abone ol

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan kadın doktora şiddet olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yüksekten düşen hastalarından tahlil istenmesine sinirlenen 1’i kadın 3 hasta yakını, doktora saldırıyor. Kadın hasta yakını, doktorun saçını çekerek darp ediyor.
Edinilen bilgilere göre olay Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Yüksekten düşen hastalarını hastaneye getiren 1’i kadın 3 kişi, çeşitli tahliller isteyen doktora sinirlendi. “Bu kadar tahlile röntgene ne gerek var. Hastamızla ilgilen” diyerek doktora çıkışan hasta yakınları, bir süre sonra şiddete başvurdu. Tartıştıkları kadın doktorun saçını çeken kadın hasta yakını, koridorda bir süre sürükledi. Bu sırada diğer hasta yakınları ve özel güvenlik birimleri araya girmeye çalıştı. Hasta yakınları güçlükle sakinleştirilirken, şiddete maruz kalan kadın doktor ise arkadaşları tarafından uzaklaştırıldı. Olay sonrası şiddete maruz kalan kadın doktor, hasta yakınlarından şikayetçi oldu.
Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda kameranın açısında görülen kadın hasta yakını, doktorun saçını çekerek koridorun diğer tarafından götürüyor. Burada doktoru darp eden hasta yakınlarına özel güvenlik müdahale etmeye çalışıyor. Hasta yakınları bir türlü sakinleşmezken şiddete maruz kalan kadın doktor, arkadaşları tarafından adeta kaçırılıyor.
(İHA)