BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Bursaspor hakeme tepkili

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç Galatasaray maçınının hakemine tepki gösterdi

Abone ol

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda dün akşam Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçla ilgili olarak, ''Bursaspor kurulduğu günden beri en güzel futbolunu dün Galatasaray karşısında sergiledi'' dedi. Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin şampiyonluktaki iddialı takımları karşısında sergiledikleri futbolu, diğer takımlar karşısında tekrarlayamadıklarını, bunu gerçekleştirmeleri halinde puan sıralamasında çok daha üst sıralarda yer edinebileceklerini söyledi.

Ali Sami Yen Stadı'nda göze çok hoş gelen, seyir zevki olan bir futbol sergilediklerini dile getiren Genç, tüm oyuncuların 90 dakika ellerinden gelen mücadeleyi sergilediğini, maçın normal şartlarda 3-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona ermesi gerektiğini bildirdi. Genç, Galatasaray karşısında bir penaltılarının verilmediğini öne sürerek, şunları söyledi: ''Bursaspor kurulduğu günden beri en güzel futbolunu dün Galatasaray karşısında sergiledi. Maçın hakimi bizdik.

Güçlü rakibimize karşı 50 dakika çok üstün oynadık. Bu dakikadan sonra hakem maçı katletmeye başladı. Hakem, Galatasaray'ın attığı ilk golden önce Sumulikoski'ye yapılan faulü çalmadı. Bu pozisyonun devamında gol oldu. Bir de penaltımız verilmedi. Bunu sadece biz değil Galatasaraylılar da söylüyor. Futbol çok iyiydi ama sonuç bizim açımızdan çok kötü oldu.'' Futbolcularının Galatasaray karşısında Ankaraspor maçından çok farklı bir mücadele sergilediğini anlatan Genç, ''(Büyük) diye adlandırılan takımlara karşı daha iyi konsantre olmuyoruz. Bunu tüm maçlara yaymamız lazım. Galatasaray karşısındaki futbolu Kayserispor maçında yinelersek, sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz'' diye konuştu.