BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor Başkanı Yazıcı tutuklandı

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı dahil 4 kişi tutuklandı

Abone ol

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, ''Suç işlemek için örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, zimmet, resmi evrakta sahtecilik, soruşturma gizliliğini ihlal, güveni kötüye kullanma ve mal varlığını bildirmeme'' suçlarından gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, eski İkinci Başkan Osman Çelik, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlılardan, yönetim kurulu üyesi Hasan Saltan, yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazıcı ve kulüp muhasebecisi Sema Çavuşoğlu ise nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YAZICI VE ÖZKIYICI RAHATSIZLANDI 

Bu arada, tutuklama kararının ardından duruşma salonu çıkışında Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı rahatsızlandı. Yazıcı ve Özkıyıcı'ya sağlık ekipleri müdahale etti.  

Bu arada, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Cumhuriyet Savcısına ifade verdiği sırada şekerinin yükseldiği, Yazıcı'ya adliye sarayında bulunan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği öğrenildi.

Yazıcı'nın ifade verdikten sonra polis odasında dinlendiği bildirildi.