BIST 10.178
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.441,47
HABER /  DÜNYA

BURSASPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.<br/>Karşılaşmanın ardında...

Abone ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Önemli bir iki puan kaybettik. Oyununun başlarında golü düşünen bir zihniyetle oynadık. Yediğimiz gol kendi hatamız. Karşımızda son 10 haftayı değerlendirirsek, ligin 4. takımı vardı. Rakibine az pozisyon veren bir takım. İyi bir zamanda gol attık. İkinci yarı kaçırdığımız net pozisyonlar vardı. Golü atsak rakip üzerimize gelecek ve avantajlı süreç elde edecektik. Son paslarda daha dikkatli olabilirdik. Önümüzdeki hafta mutlaka telafi etmek zorundayız. Küme düşme potasındaki takımlarla oynamak kolay değil. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Avrupa Kupası sözünü tutacağız ve önümüzdeki hafta bu maçı telafi edeceğiz” dedi.
Maurice Edu da, “Maçtan önce ligde çok iyi pozisyondaydık. En iyi oyunumuzu sergileyemedik ve iki puanı kaybettik. Önümüzdeki maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanmak zorundayız” diye konuştu. Faslı oyuncu Basser ise, “Kendi hatamızdan geriye düştük. 1-1’i yakalamak zor oluyor. 3 puanı almak zorundaydık. Önümüzdeki maça kitlenmek zorundayız” şeklinde konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Çok önemli bir maça çıktık. Hedefimiz 3 puanla ayrılmaktı. Ancak 3 puanı alacak oyunu ortaya koyamadık. Yenilmeden dönmekte çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnancımızı sağlam tuttuk. Bu ligden düşeceğimize inanmıyorduk. Şuanda bütün oyuncularımız formda ve forma bekliyor” dedi.

“ŞİDDETLE PUANA İHTİYACIMIZ VAR”
Bursaspor’un ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu ifade eden Kenan, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bursaspor ligin en iyi takımlarından birisi. Şiddetle puanı ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Bilal Kısa da, “5 haftadır çıkışımız vardı. İki formda olan karşı karşıya geldi. Öne de geçti ama golü bulduktan sonra geriye çekildik. İkinci yarı çok fazla pozisyon vermedik. Yenilmemek önemliydi. Kalan 3 haftayı en iyi şekilde geçmek istiyoruz” diye konuştu.
(İHA)