BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  DÜNYA

APARTMANIN BALKONU ÇÖKTÜ

Bahçelievler’de bir apartmanın çöken balkonu paniğe neden oldu. Olay sırasında balkonda ve balkon altında kimsenin bulunmaması olası bir fac...

Abone ol

Bahçelievler’de bir apartmanın çöken balkonu paniğe neden oldu. Olay sırasında balkonda ve balkon altında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Olay, Şirinevler Mahallesi Fetih Caddesi 5. Sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yer alan Köşem apartmanının 3. kat balkonu henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Balkonun çökmesi ile bir alt kattaki 2. kat balkonun da çökmesine neden oldu. Olay sırasında balkonda ve balkon altlarında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı son anda önledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde göçük altında kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Ardından bina çevresinde güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.
Olaya tanık olan bir esnaf, “İşyerinin önünde oturuyordum. Bir anda bir ses geldi. Yan tarafa baktığımda balkon çökmüştü. Bir kişi son anda kurtuldu. Yarım saat sonra polis, zabıta ve itfaiye ekipleri geldi. Hafriyatı buradan aldılar. Akşam saatlerinde olsaydı en az 4 ya da 5 kişi altında kalırdı. Öğlen saati olduğu için sakindi ve kimse yoktu” dedi.
Bir vatandaş ise, “Bina eski bir bina. 1978’de yapılmış. Olay anını göremedik ama balkon çökerken fark ettik. Yaralı yok” diye konuştu.
Öte yandan, can kaybı ve herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayla ilgili inceleme çalışması başlatıldı.
(İHA)