BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.440,38
HABER /  DÜNYA

F.BAHÇE’NİN ÖZEL KONUKLARI

Fenerbahçe, Kayserispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla tamamlarken, futbolcular iki özel misafiri konuk etti.<b...

Abone ol

Fenerbahçe, Kayserispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla tamamlarken, futbolcular iki özel misafiri konuk etti.
Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumluz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Antrenmanın ilk bölümünde ise sağ ayağına darbe alan Semih Şentürk, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken, Raul Meireles ve Erten Ersu’nun tedavilerine devam edildi. A2 Takımının Sakaryaspor ile oynadığı karşılaşmada görev alan Beykan Şimşek ile Recep Niyaz da antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.
Fenerbahçe, Kayserispor maçının hazırlıklarını yapmış olduğu bu antrenmanla tamamladı. Sarı lacivertliler, 28 Nisan Pazar günü saat 12.00’de Can Bartu Tesisleri’nde biraraya gelecek.

İKİ ÖZEL KONUK
Kayserispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla tamamlayan Fenerbahçeli futbolcular, bu antrenman öncesinde iki minik taraftarı konuk etti. Gamze Yagar ve Abdülkadir Utlu isimli çocuklar, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek, antrenman öncesinde futbolcularla tanışıp, onlarla fotoğraf çektirdi.
(İHA)