BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  DÜNYA

BEŞİKTAŞ-ORDUSPOR MAÇI 1-0 DEVAM EDİYOR

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, devre arasında kiralık olarak t...

Abone ol

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, devre arasında kiralık olarak transfer edilen Edu ve Ferdinand’a, ’50. yılda şampiyonluk şarkısını bizimle söyleyin’ pankartı açıldı.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Akdeniz temsilcisi Akhisar Belediyespor’u ağırlıyor. Ligde son 3 haftadan 9 puan çıkaran Bursaspor, tarihinde ikinci kez karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmek ve Avrupa Kupaları’na katılma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. İki ekibin Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında oynadıkları karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

“ŞAMPİYONLUK ŞARKISINI BİZİMLE SÖYLEYİN”
Karşılaşma öncesi tribünleri büyük ölçüde dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursasporlu futbolcuları tek tek tribüne çağırarak ‘yumruk şov’ yaptırdı. Bursaspor’un devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı İngiliz stoper Anton Ferdinand ve ABD’li orta saha oyuncusuna özel pankart açıldı. Bursasporlu taraftalar Maraton Tribünü’nde İngilizce olarak ‘50. yılda şampiyonluk şarkısını bizimle birlikte söyleyin’ yazılı pankart açtı.

“ÇAY SÖYLE AVRUPA BİZ GELİYORUZ”
Bursasporlu taraftarlar Kapalı Kale Arkası tribünlerinde ise ilginç bir pankart açtı. Takımlarının Avrupa Kupaları’na katılma yolunda emin adımlarla ilerlemesine gönderme yapan taraftarlar, ‘Çay söyle Avrupa biz geliyoruz’ yazılı pankart açtı.

BURSASPOR’DA 5 OYUNCU SINIRDA
Bursaspor’da Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Sebastian Pinto, Fernando Belluschi ve Murat Yıldırım bu karşılaşmada sarı kart görmesi halinde ligin 32. haftasında oynanacak olan Orduspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise, İbrahima Sonko ve Sertan Vardar kart sınırında bulunan oyuncular.

İki ekibin kadroları şöyle:
Bursaspor: Carson, Şener, İbrahim, Serdar, Vederson, Tuncay, Edu, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto
Yedekler: Harun, Sestak, Okan, Ömer, Basser, Musa, Murat
Akhisar Belediyespor: Oğuz, Çağdaş, Uğur, Sanko, Emrah, Ahmet, Emin, Bruno, Bilal, Güray, Gekas
Yedekler: Evren, Serkan, Kenan, Sertan, Mustafa, Ahmet, Kerem
(İHA)