BIST 11.007
DOLAR 42,51
EURO 49,55
ALTIN 5.761,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da sabah tesadüfen fark etti! Ormanda parçalanmış ceset görünce şok oldu

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

BURSA’da, ormanlık alanda kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Abone ol

Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi’nde hayvan otlatmaya giden Salih Taran, ormanlık alanda yerde hareketsiz yatan kişiyi görüp, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkeğin öldüğü belirlendi.

Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunun büyük bölümü hayvanlar tarafından parçalandığı öngörülen ceset, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cesedin kimliği ve ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. Cesedi bulan Salih Taran, "Daha önce bölgede hiç görmedik. Kurak olduğu için buraya çıkmıyordum, bu sabah tesadüfen çıktım" dedi.

Bursa'da sabah tesadüfen fark etti! Ormanda parçalanmış ceset görünce şok oldu - Resim: 0

Bursa'da sabah tesadüfen fark etti! Ormanda parçalanmış ceset görünce şok oldu - Resim: 1

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya Akseki'de alevlerin büyüklüğü ortaya çıktı! Görüntüler yürek dağladı: Böyle bir yangın görmedim
Foto Galeri Antalya Akseki'de alevlerin büyüklüğü ortaya çıktı! Görüntüler yürek dağladı: Böyle bir yangın görmedim Galeriye Gözat