BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da otel odasında 'aşk' tuzaklı soygun

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

BURSA'da 2 arkadaş otel odasında buluşmayı planladıkları 2 kadın tarafından organize bir şekilde soyuldu. Kadınların odaya girmesinin ardından içeri giren eli silahlı 3 kişi, şahısların cep telefonunu ve parasını gasbetti.

Abone ol

Olay Gemlik ilçesi Kumla Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, B.Y. ve K.Y. isimli iki kadınla bir otelde buluşmayı planlayan O.A. ve O.S. isimli iki arkadaş, otele gelip odalarına yerleşti. 2 kadının odaya gelmesinin ardından ellerinde silahlarla otel odasına giren 3 kişi, O.A. ve O.S'nin üzerinden cep telefonu ve bir miktar parayı alarak kadınlarla birlikte kaçtı.

Olay sonrası kadınlarla bu 3 kişinin suç ortağı olduğu öğrenildi. İhbar üzerine harekete geçen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 5 şüpheliyi kaçtıkları ticari taksinin içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Kadınların da içerisinde olduğu 5 kişi adliyede

Şüpheli 5 şahsın üzerinde yapılan aramada gasp edildiği iddia edilen para ve cep telefonlarının yanı sıra bir miktar uyuşturucu madde ve 3 adet tabanca ele geçirildi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Aksaray'da dehşete düşüren kaza: Kaplumbağayı ezmek istemeyen anne kızıyla takla attı
Foto Galeri Aksaray'da dehşete düşüren kaza: Kaplumbağayı ezmek istemeyen anne kızıyla takla attı Galeriye Gözat