BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bursada kanlı bıçaklı kavga

Bursa'da bir travesti ile 2 genç arasında çıkan kavgada bıçaklı kavga karakolda sona erdi.

Abone ol

Bursa'da bir travesti ile 2 genç arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Parasını almak istedikleri travestinin arkadaşı tarafından bıçaklanan genç ve elinden yaralanan travesti hastaneye kaldırıldı. Olayı görüntülemek isteyen bir gazeteci ise travestilerin biber gazlı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Yalova Yolu Beşyol Kavşağı üzerinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet bulunan Sedef takma isimli Travesti A.C. ile O.O. (23) ve arkadaşı T.Ç. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklar konuştu. Kendisinden bıçak tehdidiyle para istediklerini iddia ettiği gençlerden kaçan Sedef lakaplı travesti A.C, Yalova Yolu üzerinde bulunan bir lokantaya sığındı. Gençler travestiyi takip edince kavga lokantaya sıçradı.

Çantasındaki küçük baltayı çıkartan Travesti A.C, rast gele baltayı sallayınca kendisine karşılık veren O.O. travesti A.C.'yi sağ kalça ve sağ elinden bıçakladı. O sırada lokantada bulunan travesti A.C.'nin arkadaşı olduğu öğrenilen Halil ismindeki bir şahıs üzerindeki ekmek bıçağını çıkarınca ortalık karıştı. Halil ismindeki şahıs O.O.'yu sağ kalça ve baldırından bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan O.O, olay yerine gelen 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağ kalça ve sağ elinden hafif yaralanan travesti A.Ç. Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, O.O.'yu bıçakladığı tespit edilen Halil ismindeki şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada olayı görüntülemek isterken travestilerin biber gazı sıkması neticesinde yüzünden ve gözlerinden yaralanan foto muhabiri, Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.