BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bursada Beşiktaş izdihamı

Pazar günü yapılacak Beşiktaş maçına Bursaspor taraftarları büyük ilgi gösterdi. Biletler izdihama yolaçtı.

Abone ol

Bursaspor ile Beşiktaş arasında 13 Mayıs Pazar akşamı yapılacak zorlu maçın biletleri satışa çıktı. Reşat Oyal Kültür Park girişindeki stadyum gişelerinde satışa sunulan biletlere, Bursasporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Polisin yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen satış sırasında, gişeler önünde sabahlayan yeşil-beyazlı taraftarlar, izdihama neden oldu.

Yaklaşık 200 metrelik bilet kuyruğu oluşturan taraftarlar, saat 10.00'da biletlerin satışa sunulmasıyla birlikte adeta gişelerin önüne yığıldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği izdihamda, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Güvenlik güçleri, kalabalığı dağıtmak için jop ve biber gazı kullandı. Bu sırada bazı taraftarların izdiham nedeniyle baygınlık geçirdikleri görüldü. Bu kişilere, olay yerine gelen 12 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Nüfus cüzdanında, ''Nüfusa kayıtlı yer'' hanesinde Bursa yazmayan kişilere bilet satışı yapılmazken, her biletin üzerine bileti satın alan kişinin adı soyadı ve vatandaşlık numarası yazıldı.