BIST 10.471
DOLAR 32,73
EURO 35,09
ALTIN 2.435,97
HABER /  SPOR

Bursa tribününde tanıdık sima

Onu genelde Fenerbahçe tribünlerinde görmeye alışığız. Bu kez de Bursaspor forması vardı üzerinde. Kim mi?

Abone ol Avrasya Maratonu’nda sahtekarlık yaparak birinci olan ve son dönemde bu şekilde adını duyuran Fenerbahçeli “Rambo”, dünkü karşılaşmayı Bursaspor forması ve atkısı ile yeşil-beyazlı seyirciler arasında seyretti.

Bu arada yeşil-beyazlıların kardeş takımı Ankaragücü de iki otobüs taraftarla maça geldi. Futbol Federasyonu’ndan alınan izinle, misafir taraftar için bölüme de ev sahibi taraftar oturtuldu. 

ÜÇ AŞAMALI GÜVENLİK 

Taraftarlar, güvenlik ekiplerince 3 aşamalı arama yapılarak stada alındı. Biletsiz taraftarlar, birinci güvenlik bariyerinden döndürülerek stada yaklaştırılmadı. Stat girişinde şüpheli taraftarlara alkol kontrolü yapılırken, alkollü oldukları belirlenenler stat çevresinden uzaklaştırıldı. Maç öncesinde, Kurtuluş Savaşı’nın son gazisi emekli albay Mustafa Şekip Birgöl için bir dakikalık saygı duruşu yaptırdı. 

STATTA YOK VAPURDA VAR 

Bursa'da maça girmelerine izin verilmeyen bir grup Beşiktaş taraftarı, siyah-beyazlı takımı arabalı vapurda yalnız bırakmadı. Beraberliğe rağmen takıma moral vermeye çalışan bir grup, giderken de Yalova'ya geçmişti. Burada kalan siyah-beyazlılar, dönüşte de kafileye dahil oldular. 

ŞAMPİYONLUK İÇİN ATACAKSIN 

Kartal'ın savunmasında yer alan Gökhan Zan, Bursa'daki mücadelede tek eksiklerinin gol olduğunu belirtti. Rakibin iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Beşiktaşlı futbolcu, "Çok iyi mücadele ediyorsunuz, bu kadar uğraşıyorsunuz ama şampiyonluğa oynayacaksanız gol atacaksınız. Serseri bir toptan gol yiyip yenilebilirdik de..." diye konuştu.