BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91
HABER /  MAGAZİN

Burcu Güneş referandum kararını açıkladı

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş referandum sürecinde nasıl bir karar vereceğini açıkladı. Burcu Güneş referandum sürecinde Yenikapı ruhunun korunması gerektiğini belirterek “Sosyal medya terörünün tuzağına düşmemeliyiz” dedi.

Abone ol

Burcu Güneş, referandum sürecinde nasıl bir yol izleyeceğinin sinyalini verdi. Daha önce 15 Temmuz sonrası düzenlenen Yenikapı Mitingi'ne katılan Burcu Güneş, yine beraberlik mesajları verdi. 

"BİRLİK İÇİN YAZDIM"

Akşam Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Burcu Güneş, 15 Temmuz sonrasında milli birlik ve beraberlik mesajı vermek için 'Birliğe Ulaş'ı şarkısını paylaştığını söyledi. 

'Burcu Güneş, "Birliğe Ulaş'ı 7 sene önce yapmıştım. Ama bu şarkıya albümlerimde yer verememiştim. Mevlana şiiri ile yola çıktığım bu eseri, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birlik mesajı vermek amacıyla 29 Ekim'de halkımızla paylaştım" dedi.

"REFERANDUMDA SOSYAL MEDYA TERÖRÜRÜNE DİKKAT!"

Burcu Güneş referandum süreci ile ilgili olarak da "Her kişiye ve karara saygı duyuyorum. Yakaladığımız birlik ve beraberliği referandum sürecinde de sürdürmemiz gerekiyor. Ortak değerlerimiz bizi ayrıştıran değil, birleştiren unsurlardır. Bu süreçte sosyal medyadan bazı terör örgütleri de gerçek dışı paylaşımlarda bulunup toplumumuzu bölmeye, kutuplaştırmaya yönelik çalışmalar yapıyor olabilir. Dikkat etmeliyiz. Referandumda son sözü halkımız söyleyecek. Sandıktan çıkacak karara saygı duyarak, barış ve sevgi içinde yaşamaya devam etmeliyiz" diye konuştu.