BIST 10.882
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.514,99
HABER /  GÜNCEL

Buram buram terleyeceğiz

Afrika sıcakları daha ne kadar sürecek? Meteoroloji 5 günlük hava tahminini yayınladı. Vatandaşlara uyarı var.

Abone ol Yaz sıcakları aniden bastırdı, baharın tadı kaçtı. Dün etkili olmaya başlayan Afrika sıcakları ile ısı mevsim normallerinin 6 derece üstüne çıktı.

Afrika sıcakları geldiği gibi hızlı gitmeyecek. Hafta boyunca yurtta etkili olacak, buram buram terletecek. Sıcaklara karşı uzmanlardan önemli uyarılar geliyor. Meteorolojiden gelen bilgilere göre haftanın havası şöyle;

SALI : Yurdun kuzeydoğusu ile öğle saatlerinden sonra batı bölgelerin iç kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

ÇARŞAMBA : Çarşamba günü batı bölgelerimizin iç kesimlerinde artacak bulutlanma ile birlikte öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güneydoğusu (Balıkesir, Bursa ve Bilecik), Kütahya, Bolu, Eskişehir, Göller yöresi ve Denizli çevrelerinde, Perşembe ve Cuma günleri Karadeniz bölgesi başta olmak üzere, kuzey bölgelerimizin iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAFTANIN HARİTALI TAHMİNİ

20-05.2008 SALI



21-05.2008 ÇARŞAMBA


22-05.2008 PERŞEMBE


23-05.2008 CUMA