BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  GÜNCEL

Burakcan'ın cenazesinde şok olay!

Berkin Elvan'ın cenazesinin ardından dün gece yaşanan olaylarda iki grup arasında çatışma çıkmış ve Burakcan Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Burakcan'ın cenazesinde korkulan oldu.

Abone ol

KASIMPAŞA Kulaksız'da dün gece çıkan çatışmada Burakcan Karamanoğlu adlı bir gencin öldürülmesi bölgede tansiyonu yükseltti.

Burakcan Karamanoğlu cenazesine katılan bir grup, NTV'de canlı yayında cenaze hakkında bilgiler veren muhabire saldırdı.  Saldırı sonucu muhabirin, 'beklenen oldu bize saldırıyorlar' dediği duyuldu.


Cenaze helallik alınmasının ardından Konak Camii'ne götürüldü.

Cenaze namazının ardından Burakcan omuzlarda memleketi Giresun'a uğurlandı.

Olayı protesto eden kalabalık ise ellerinde Burak Can Karamanoğlu'nun fotoğraflarıyla Fatih Sultan Caddesinde yürüyüş yaptı.  

Burakcan Karamanoğlu'nun öldürülmesini protesto eden grup, Kasımpaşa'dan Okmeydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede zaman zaman göstericiler ile polis arasında gerginlik yaşanıyor.

Burak Can'ın ölümüne soruşturma TIKLA


Burakcan Karamanoğlu’ın ölüm haberini duyan çok sayıda kişi Okmeydanı Dörtyol’a geldi. Ellerinde dövizlerle “Burakcan ölümsüzdür, kalbimizde yaşıyor”, “Dörtyol uyuma şehidine sahip çık” sloganları atarak, Berkin Elvan'ın evinin olduğu mahalleye girmek istedi.

Burakcan Karamanoğlu ülkücü mü AK Partili mi?

Bölgede önlem alan Çevik Kuvvet ekipleri göstericilerin yolunu kesti ve Okmeydanı’na çıkışlarına izin vermedi.

Burakcan Karamanoğlu'nun otopsi sonucu belli oldu

POLİS ENGEL OLDU


Kalabalık daha sonra Berkin Elvan'ın cenazesine ev sahipliği yapan ve sol grupların bulunduğu Şark Kahvesi'ne girmeye çalıştı. Karşıt iki grup arasında çıkan gerginlik, polislerin müdahalesiyle durduruldu. 


Haberin fotoğrafları için TIKLA

23638460.jpg

İşte Burakcan'ın son görüntüleri TIKLA/İZLE

9 MM'LİK SİLAHLA BAŞINDAN VURULMUŞ

Sabah saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürülen Burakcan Karamanoğlu'nun cenazesi daha sonra ailesine teslim edildi.

Adli Tıp raporunda, "Karamanoğlu'nun 9 mm'lik çapındaki bir silahtan çıkan kurşunun başına isbaet etmesi sonucu öldüğü bilgisine" yer verildi.

Burak Can'ın babası gözyaşlarına boğuldu 


halil-karamanoğlu.jpgBABASI OLAY ANINI ANLATTI

Oğlunun cenazesi için Adli Tıp Kurumuna giden baba Halil Karamanoğlu oğlunun nasıl öldüğünü anlattı. Akşam yemek yedikten sonra Burakcan'ın dışarı çıktığını söyleyen acılı baba şunları söyledi;

"Annesi de 'oğlum dışarıda olaylar var, dışarı çıkma' demiş. Evimiz ana caddeye yakın. Bizim olduğumuz mevkide, muhitte olay olmaz. 200 metre yukarıda olayların olduğu yerde vatandaşlar toplu halde yürüyerek geliyorlar. Işıklar sönük, saat 18.00'de ışıkları söndürdüler. Toplu halde geliyorlar. Bunlar da 3 arkadaş kol kola giriyorlar. Caddenin kenarında bunları gözlüyorlar. Hepsi 5-10 dakika içinde olay bitiyor. Kör kurşun gelip isabet ediyor."



NE OLMUŞTU?

Kasımpaşa, Kulaksız, Dörtyol, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda karşıt görüşlü iki grup arasında yaşanan gerginlik kısa sürede çatışmaya dönüşmüştü. Tekbir getiren gruptakilerden bazılarının ellerinde sopa olduğu görüldü. Bu grup ile, Okmeydanı'nda Berkin Elvan ailesinin evinin çevresinde bekleyen diğer gruptakiler ile kavgaya tutuştu. Bu sırada silah sesleri duyuldu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, biri de Kasımpaşa'daki Deniz Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve Deniz Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burakcan Karamanoğlu kurtarılamadı.

27213.jpgOkmeydanı'nda provokasyon iddiası!
Karamanoğlu'nu kim öldürdü?
Okmeydanı'nda çıkan silahlı çatışmada
22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu yaşamını yitirdi. Olaylarda provokasyon iddiası ise güçlü. TIKLA
27251.jpg Kılıçdaroğlu'nun illegal askerleri katletti!
Nurettin Canikli, dün gece Okmeydanı'nda öldürülen Karamanoğlu için "Kılıçdaroğlu’nun
illegal askerleri tarafından katledildi bu kardeşimiz" dedi.TIKLA