BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bunlar insan olamaz

4 yaşındaki çocuğu işkence ederek öldürdüler.. Kimler mi?

Abone ol

Diyarbakır’da imam nikahıyla birlikte yaşadığı eşinden olan 4 yaşındaki çocuğunu öldürdüğü iddia edilen baba ile çocuğun dayısı ve bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi yakalandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, A.G’nin güvenlik güçlerine başvurarak, imam nikahıyla birlikte olduğu A.K’nin 4 yaşındaki erkek çocuğu H.G’yi öldürdüğünü iddia etmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinin çalışma başlattığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar sonunda A.K’nin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, "A.K’nin sorgulamasında, çocuğu H.G’yi dayısı F.G ile işkence yaparak öldürdükten sonra S.K. ve F.K’nın yardımlarıyla Hevsel bahçelerine gömdüklerini itiraf etmesi sonucu, gösterilen yer kazılarak çocuğun cesedi çıkarılmıştır" denildi.

Otopside H.G’nin vücudunda işkence edilerek öldürüldüğüne dair izler ve çok sayıda diş izinin olduğu, çocuğun darp edilerek öldürüldüğünün anlaşıldığı ifade edilen açıklamada, çocuğun babası ve dayısı ile Hevsel bahçelerinde gömülmesine yardım eden F.K. ve S.K’nın gözaltına alındığı kaydedildi.