BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bundan sonra kimse sonuç beklemesin

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, "Bu aşamadan sonra kimse, bu rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarından bir sonuç çıkacağını beklememel...

Abone ol

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, "Bu aşamadan sonra kimse, bu rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarından bir sonuç çıkacağını beklememelidir" dedi.
İstanbul’da yapılan ve ünlü isimlerin gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonu ile ilgili Yeniçeri, TBMM’de ayakkabı kutularıyla basın toplantısı düzenledi. Özcan Yeniçeri, iktidarın yolsuzluk operasyonuna idari operasyonla cevap verdiğini söyledi. Operasyonu yöneten polislerin görevini kötüye kullanmasının söz konusu olmadığını savunan Yeniçeri, “Burada iktidarın kötüye kullanılması söz konusudur. Ayakkabı kutuları ne zamandan bu yana dolar muhafaza nakil ve müdafaa aracı olarak kullanılıyor” diye konuştu.
AK Parti iktidarının bütün gücüyle yolsuzluk ve rüşvetle mücadele edenlerin üzerine çullandığını öne süren Yeniçeri, "Bu aşamadan sonra kimse bu rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarından bir sonuç çıkacağını beklememelidir. Kamu yararına olacak şekilde yolsuzluk ve rüşveti caydıracak olan bu operasyonları yapanları görevden alarak operasyonu itibarsızlaştırmak, bu iktidarın tutabileceği en kötü yoldur. AKP iktidarı siyasi rezervlerinden önce ahlaki rezervlerini tüketmiştir" ifadelerini kullandı.
(İHA)