BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP Genel Merkezi'ne giriş yasağı

CHP Genel Merkezi, MYK ve PMçalışmaları dolayısıyla cumartesi ve pazar günü ziyaretçilere kapatıldı.

Abone ol

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren CHP yönetimi, Ankara Söğütözü'ndeki genel merkez binasına cumartesi ve pazar günü ziyaretçi kabul etmeyecek.

MYK ve PM çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürmesi için alınan karar, tüm katlara asılan bir bildiriyle duyuruldu.

Öte yandan, pazar günü yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında, beklenenin aksine, İstanbul'daki ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanmayacağı da öne sürüldü. CHP yönetimi, İstanbul'da belediyesi CHP'de olmayan 15 ilçenin belediye başkan adayını pazar günü açıklayacaktı. Pazar günü CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın da açıklanması bekleniyordu. Ancak bu karardan da vazgeçildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, belediye başkanlıkları CHP'de olmayan İstanbul'daki 17 ilçenin adayları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın açıklanması 29 Aralık'a bırakıldı.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları, cumartesi günü Antalya'ya gidecek. Kılıçdaroğlu, Antalya'da sekiz ilçenin belediye başkan adayını açıklayacak. Kılıçdaroğlu, aynı gece Ankara'ya dönerek MYK çalışması yürütecek. Yaklaşık 300 belediye başkan adayı da pazar günü belli olacak.