BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bülent Korkmazın uykuları kaçıyor

Bülent Korkmaz kara kara düşünüyor. Sakat ve cezalılar o kadar çok ki. En büyük sıkıntı savunmada.

Abone ol

Sarı-kırmızılı ekip, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle Hamburg karşısına sıkıntılı çıkacak. Cezalı olan Emre Aşık'ın yanı sıra, Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Linderoth maçta forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Arda'nın maça yetişmesi zor görünürken, Nonda'nın tedavisine ise devam ediliyor.

SAVUNMANIN ORTASINDA KİM OYNAYACAK?

Galatasaray'da özellikle savunmanın ortasında kimin oynayacağı merakla bekleniyor.

Emre Aşık'ın cezalı olmasının ardından asıl özelliği stoper olan futbolcu kalmazken, Arda'nın oynaması halinde bu mevkide Hakan Balta ile Kewell'ın, Arda'nın oynamaması halinde ise yine Hakan Balta ve Semih Kaya'nın forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray ile Hamburg arasında saat 21.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo ve Sergio Manuel Lacroix Pimenta yapacak.

TUR ATLATACAK SONUÇLAR

Galatasaray'ın çeyrek finale kalabilmesi için maçı galip olarak tamamlaması yetiyor.

Her türlü galibiyette tur atlayacak 'Cim bom'', 0-0'lık beraberlikte de çeyrek finale yükselecek takım olacak. Karşılaşmanın 1-1 bitmesi halinde ise maç uzatmaya gidecek. 1-1'den daha fazla gollü beraberlikler ve Hamburg'un galibiyeti halinde ise Alman takımı turu geçecek.