BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Bülent Korkmaz şah mat

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz dün gece tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

Abone ol

Rakibin hamlelerini çözemeyen, Bordeaux maçındaki hataların tekrarlanmasını seyreden Korkmaz, diri Sabri'yi önce geriye sonra dışarı aldı; 7 kilo fazlası olan Hasan'a bel bağladı..

Sarı-kırmızılı formayla Avrupa'da birçok maça çıkan ve UEFA Kupası'nı kaldıran Korkmaz, Hamburg Teknik Direktörü Jol'un hamlelerini analiz edemedi. Petroipa'yı soldan sağa çekerek "şah" diyen Jol'e üç dakika içinde yenen iki golle mat oldu. Bülent Korkmaz, sahada yürüyen ve ruh gibi gezen Lincoln'ü 2-2'den sonra oyundan alıp Ümit Karan'ı sahaya sürdü. Korkmaz'ın 77. dakikada Serkan'ı çıkarıp Hasan Şaş'ı sahaya sürmesi, bu arada takımın en diri isimlerinden Sabri'yi de sağ beke çekerek pasifize etmesi Galatasaray'ı bitiren hamleydi. Fiziksel olarak hiç hazır olmayan, 7 kilo fazlası bulunan Hasan, Alman ekibi karşısında olumlu tek bir hareket yapamadığı gibi, birçok uygun atak fırsatını da çöpe attı.

HIÇ DERS ALMAMIŞ
Korkmaz'ın üçüncü değişikliği de tuhaftı. Sahada artık yürüyemeyen Arda'yı oyunda tutan Korkmaz koşabilen az sayıdaki isimden Sabri'yi çıkardı ve Nonda'yı aldı. Sarı-kırmızılı takım, Bordeaux maçında da 72 ve 75. dakikalarda goller yemişti. Bundan ders almayan Korkmaz Hamburg karşısında da 3 dakikalık kabusu yaşayıp Avrupa'ya veda etti.