BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'dan Gencebay'a akil şoku!

Akil insanlar listesine giremeyen Bülent Ersoy, ekrandan verdiği tepki ile çok konuşulacak.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Akil insanlar tartışması Popstar'da ortalığı karıştırdı. Programın jüri üyelerinden olan ve akiller listesine seçilen Orhan Gencebay ile diğer jüri üyelerinden Bülent Ersoy arasında çarpıcı diyaloglar yaşandı.

BÜLENT ERSOY'DAN AKİLLERE ŞOKE EDEN TEPKİ!

Akil Adamlar listesinde olan Orhan Gencebay, programa yetişmek için Başbakan'ın Dolmabahçe'deki toplantısından erken ayrılmak zorunda kaldığını söylerken hiç beklemediği bir tepki aldı.

Bülent Ersoy, heyetin adının "akiller" olmasından yola çıkarak "Sen biz aptallarla konuşmazsın, akılı seçilmişsin biz de aptallarız heralde..." deyince Popstar'da ilginç bir akil insanlar polemiği yaşandı.

SEN BİZ APTALLARLA KONUŞMAZSIN ARTIK!

İşte Popstar'a damga vuran akiller polemiği:

Orhan Gencebay: Son derece önemli konuşmalar oldu, hala devam ediyor. Ben müsaade alarak geldim, sizin beklediğinizi söyledim. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok daha güzel olacak.

Bülent Ersoy: Sen biz aptallarla konuşmazsın, akılı seçilmişsin biz de aptallarız heralde...

Orhan Gencebay: Bunun anlamı şu dünyanın, ülkemizin büyük sorunları var, onların çözümü için...

Bülent Ersoy: Ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm...

Orhan Gencebay: Akil adamlar her gruptan, her konudan seçilen bazı kişilerdi. Ben de onlardandım bildiğimizi söyleyeceğiz. Ülkemizde çok akil insan var ben de onlardan biriyim.

"BAŞBAKAN AÇILIM YEMEĞİNDE SİZİ DE 1 SAAT DİNLEMİŞTİ"

Bülent Ersoy daha önce de düşüncesini belirttiğini ve "ya ölüm ya da yaşam" dediğini açıkladı. Bülent Ersoy'un bu açıklamarından rahatsız olan Demet Akalın "Başbakan sanatçılara yemek verdi. Sizi de bir saat dinlemişti." diyerek Başbakan ile olan iletişimini hatırlattı.

AKİLLERE SAYDIRAN ERSOY, BAŞBAKAN'A ÖVGÜLER DİZDİ!

Bülent Ersoy "Ona sözüm yok, kahvaltıda vardım. Son derece nezaketiyle en sona kaldı ve ayakta bekledi çok nazik bir insan, kendisine  saldırıldığı zaman bile nezaketle cevap veriyor, son derece sabırlı Allah korkusundan olsa gerek" diyerek Başbakan hakkındaki düşüncelerini anlattı. Orhan Gencebay ise "Başbakan Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı. Tüm değerlerimizin ne olduğunu gördük, ne olacağını gördük." diyerek Akil Adamlar tartışmasına son noktayı koydu.