BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy ölümden döndü

Bülent Ersoy, önceki gün sahneye çıktığı Nossa Costa adlı mekanın kulisinde büyük korku yaşadı.

Abone ol

Gülşah Saraçoğlu imzalı elbisesinin kollarındaki tüyler spotlara değerek tutuşunca, ünlü sanatçı bir anda alevler arasında kaldı.

Yaka ve kolları tamamen tüy kaplı elbisesi ne olduğunu anlamadan alev alan Ersoy, yardımcılarının yanında bulunması sayesinde faciadan kıl payı kurtuldu. Kulisteki görevliler ellerine geçen her örtüyü kullanarak alevleri söndürdü. Yanık kokusu müşterilerin bulunduğu bölüme kadar ulaştı.

Bülent Ersoy, olaydan birkaç dakika önce, kemeri yurtdışından getirilen 500 Swarovski taş kullanılarak bir haftada hazırlanan ihtişamlı elbisesiyle hayranlarının karşısındaydı.

BEREN SAAT HAYRANLARINI ÜZECEK

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Altı yıldır peş peşe dizilerde oynayan Beren Saat, Ay Yapım'ın eylülde çekeceği yeni projesi "Cevdet Bey ve Oğulları"nda oynamayı kabul etmedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynayacağı dizi için gelen teklife Saat, "Çok yoruldum. Bir sene ara vermek istiyorum" diye yanıt verdi. Saat haziran ayında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisi final yaptıktan sonra Fransız sevgilisi Cesar'la tatil yapmayı planlıyor.

Saat, yalnızca yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği "Yaseminler Tüter Mi Hâlâ?" eserinin filminde rol alacak. Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimleri nisan ayında başlayacak ve 8 ay sürecek.

CEM YILMAZ'I TERLETEN ANLAR

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, sevgilisi Ahu Yağtu'yu ailesinden istemek için İzmir'e geldi.

Şovmen Cem Yılmaz, öğlen saatlerinde tek başına İzmir'e geldi. Buluştuğu sevgilisi Yağtu ile Swissotel'e giren Yılmaz, bir saat kaldıktan sonra özel araçla Karşıyaka İlçesi'ndeki kız evine gitti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan, üzerinde her zaman giydiği siyah kıyafetleri bulunan Yılmaz, sinirli hareketleriyle dikkat çekti. Yağtu ise konuşmaktan kaçındı. Komşuların meraklı bakışları arasında kız evinin bulunduğu Yağtu Apartmanı'na giren Yılmaz ile Ahu Yağtu, zaman zaman balkona çıkıp kahve içti. Yılmaz'ın, gelini kendisinin isteyeceği, baba Hasan Neşet Yağtu'nun da kızının rızasını aldıktan sonra evliliğe 'Evet' diyeceği öğrenildi.

MEGAN FOX O'NA BAYILDI

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Bir reklam çekimi için Türkiye'ye gelen Megan Fox, katıldığı "Beyaz Show" programında Murat Boz'a iltifat yağdırdı. Seksi oyuncu, Boz'un pop yıldızı olduğunu öğrenince "Justin Timberlake gibi" dedi ve ekledi: "Ama ondan daha yakışıklı!"

DORİTOS'un yeni reklam filminde rol almak üzere Türkiye'ye gelen Amerikalı oyuncu Megan Fox, önceki akşam "Beyaz Show"un konuğuydu. Fox, gece boyunca programın diğer konuğu Murat Boz'a iltifat yağdırdı.

İltifat yağmuru, Beyazıt Öztürk'ün Boz'u "Türkiye'nin en ünlü popstarlarından biri" şeklinde takdim etmesiyle başladı. Bu söz üzerine Boz'a dönüp "Justin Timberlake gibi" diyen Hollywood yıldızı, cümlesini kimsenin beklemediği bir biçimde noktaladı: "Ama ondan daha yakışıklı!"

Murat Boz, kendisini şoke eden bu sözler üzerine yerinden kalkıp Megan Fox'un elini öptü. Ve canlı yayının devamında da ikili arasındaki ilginç diyalog devam etti.

BOĞA VE BALIK RUH EŞİDİR

Beyazıt Öztürk'ün seksapelinden söz etmesi üzerine ünlü oyuncu konuyu yeniden Boz'a getirdi:

"Ben ne kadar seksi olduğum konusunda konuşmak istemiyorum ama onun (Murat Boz) ne kadar seksi olduğu konusunda konuşabiliriz!"

Megan Fox, son bombasını ise burç konusu açıldığında patlattı. Boğa burcu olduğunu açıkladıktan sonra ünlü şarkıcıya dönerek burcunu soran Fox, "Balık" yanıtını alınca Murat Boz'u ruh eşi ilan etti: "Balık ve Boğa, ruh eşidir. En yakışan çifttir."

ÇOCUKLARIM İÇİN ÇİĞ TAVUK BİLE YERİM

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Oğlu Atlas'ın doğum günü partisinde yıllar sonra evlat hatırına takım değiştirdiğini ve Galatasaraylı olduğunu açıklayan Gülben Ergen, gelen tepkilere yanıt verdi.

Koyu Fenerbahçe taraftarıyken Atlas istiyor diye Galatasaraylılığı benimseyen Ergen, önceki gün oğullarına oyuncak almak için gittiği Akmerkez'de konuyla ilgili soruları yanıtladı:

"Doğru, 39 yaşımdan sonra takım değiştirdim. Bu yüzden de deli gibi mesajlar alıyorum. Ama oğlum için her şeyi yaparım. Onun için çiğ tavuk bile yerim. Ben artık Galatarasaylı'yım."

İKİZLERİN BOL BOL AĞACI OLACAK

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

ONUR Saylak-Tuba Büyüküstün çifti, ikizlerine kavuştu. Büyüküstün, kızlarını önceki gece saat 03.00 sıralarında Fulya Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya getirdi.

Bebeklere en çarpıcı hediye ise Büyüküstün'ün hayranlarından geldi. Doğumu haber alır almaz TEMA Vakfı ile anlaşan fan kulüp üyeleri, kişi başı en az 5 TL bağışlayarak ikizler adına bir orman oluşturacak. Hayranlarının bu jestine çok sevinen ünlü oyuncu da projeye destek verdi. Büyüküstün ve Saylak, dostlarından kendilerine hediye olarak altın ya da çiçek getirmemelerini, onun yerine TEMA'ya bağış yaparak ikizler için oluşturulacak ormana destek vermelerini istedi.

MALKOÇOĞLU'NDAN TUHAF HAREKET

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Burak Özçivit aşkını aylardır yalanlayan Ceylan Çapa, önceki gece de şaşırttı. Sosyetik güzel, sevgilisiyle görüntülenmemek için tuhaf hareketler sergiledi!

Magazin dünyasının pinokyo aşıklarına bir yenisi daha eklendi. Haklarındaki aşk dedikodularını yalanlayan Ceylan Çapa ile Burak Özçivit, sürekli aynı mekanlarda boy göstermeye başladı. Hatta yan yana fotoğrafları da yansıyan genç çift, basına konuşmak yerine twitter'da "Bizi rahat bırakın, özel hayatımız kimseyi ilgilendirmez" diye yazdı.

İlişkilerine neden sakladıklarına anlam verilemeyen Ceylan Çapa ile Burak Özçivit, önceki gece de sabaha dek birlikteydi. Şamdan'dan çıkıp Özçivit'in VIP minibüsü ile adım atmadık mekan bırakmayan çift, yan yana görüntü vermemek için akla karayı seçti. Mekanın önüne minibüsünü yanaştıran Burak Özçivit, defalarca da trafik kurallarını çiğnedi.

ANNESİNDEN YASAK GELDİ

Ceylan Çapa'nın Burak Özçivit ile görüntü vermeyişinin ardında annesi Şebnem Çapa yatıyor. Şebnem Hanım, kızına, "Özel hayatınla gündeme gelme" yasağı koydu.

MEKANA AYRI AYRI GiRDiLER

Ünlü oyuncunun VIP minibüsünden önce inen Ceylan Çapa, kalabalığı yararak mekana girdi. Özçivit ise Çapa'dan 15 dakika sonra araçtan indi.

SETTE AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

"İffet" dizisinin başrol oyuncusu Deniz Çakır ile aşk yaşadığı rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'un sette sık sık kavga ettiği ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol'un uğruna geçen yaz beraber olduğu Fırat Doğruloğlu'ndan ayrılan Çakır'ın, son haftalarda sette sürekli kavga çıkardığı öğrenildi. Geçen hafta ise çiftin kavgası olaylı bitti. Dizide Cemil karakterini canlandıran Çelikkol'la tartışan Çakır, sinirinden ağlamaya başladı. Çakır morali bozulup ağlayınca setin çekimlerine bir süre ara verildi.

EKİP ÇAKIR'I BEKLEDİ

Milliyet'in haberine göre; diğer oyuncular ve set ekibi de saatlerce Çakır'ın kendisine gelmesi için bekledi. Çakır ardından da gün boyu suratı asık işine devam etti. Bu sırada Çelikkol'un neşeli olduğu ve Çakır'ın tavırlarına aldırış etmediği görüldü. Yılbaşını Paris'te geçiren çiftin sete de genellikle beraber geldiği belirtildi. Deniz Çakır daha önce "Yaprak Dökümü" dizisindeki rol arkadaşı Nihat Alptuğ Altınkaya ve tiyatro oyununda beraber rol aldığı Ali İl ile de aşk yaşamıştı.

SAÇLARINI KAZITTI

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Meme kanserine karşı savaş veren Nilüfer, tıpkı Vahide Gördüm gibi kemoterapi yüzünden dökülmeye başlayan saçlarını kazıttı. Oldukça moralli olan Nilüfer yeni albümünün çalışmalarını da aksatmıyor.

Geçen ekim ayında meme kanseri teşhisi konulan pop müziğin güçlü yorumcusu Nilüfer, kemoterapi sırasında dökülmeye başlayan saçlarını tamamen kazıttı.

Nilüfer, ameliyat sonrası bir süre kemoterapi görüp görmemek konusunda kararsız kalmış ancak daha sonra yurtdışında danıştığı doktorların da tavsiyesiyle koruma amaçlı tedaviye başlamıştı. Milliyet'in haberine göre, 7 haftadır kemoterapi gören şarkıcı 5 seans sonra evinde ilaç tedavisine devam edecek.

YENİ ALBÜM GELİYOR

Sevgilisi ünlü karikatürist Latif Demirci'nin bir an olsun yalnız bırakmadığı Nilüfer, geçen günlerde "Kemoterapinin o kadar da korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim. Saçlarım üç gün önce dökülmeye başladı. Tuhaf bir duygu ama bunun için hiç üzülmüyorum. Bu mesele, tedavinin en önemsiz kısmı bence. Üstelik, daha sonra saçlarım kıvırcık da çıkabilirmiş. Çok komik olacak!" açıklaması yapmıştı.

O AMELİYATTAN SONRA KONUŞTU

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Ünlü oyuncu Deniz Uğur son zamanlarda daha seksi görünmesiyle ilgili "35'imden sonra kadın olduğumu daha iyi anladım. Artık çocukluk sürecim bitti, yüzüme daha olgun bir ifade yerleşti. Bu da benim çok hoşuma gidiyor" diyor.

Uğur, Çağ o kadar ilerledi ki; artık her şeyin çaresi var. Kanserli bölge temizlendiği zaman estetik operasyon yapıldı. Bu nedenle kendimi eksik hissetmedim. Teknoloji çağında kadınların bunu gözlerinde büyütmemesi gerek. Çünkü görünüşünüzde hiçbir değişim olmuyor.