BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.401,14
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy 'o boyayı' yedirecek

Bülent Ersoy kürküyle ilgili eleştirilere direniyor. Ersoy, "Kürküme boya atana onu yediririm" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER - 250 bin liraya kürk alan Bülent Ersoy'u PETA üyelerinin protesto edeceği söyleniyordu. Ersoy'un 'boya saldırısı' ihtimaline verdiği karşılık ise "O boyayı yediririm" şeklinde oldu.

Bir grup PETA üyesinin İstanbul'a gelerek kendisine karşı protesto gösterisi düzenleyeceği bülent-ersoy-çinçila-kürkü.jpgkonuşulan Bülent Ersoy, bu yüzden her yere şoförüyle gittiği iddiasını yalanladı:

"Ben Allah'tan başka kimseden korkmam. Bu ülkede korumasız gezen tek starım. Bana eylem hazırlayacak olanlar, sonuçlarına katlanırlar!"

''O BOYALARI YEDİRİRİM ONLARA''

Ersoy, PETA üyelerinin kürküne boya atma ihtimaliyle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: "Kürküme boya mı atacaklar. O boyayı yediririm ben onlara! Gri renkte bir değerli kürküm daha var, yakında onu da giyeceğim. Bu meseleyle ilgili şov yapanlara ise son bir sözüm var; et, balık yemesin, devamlı otlansınlar."

250 BİN LİRALIK KÜRK

Bülent Ersoy'un sırtında büyük bir gösterişle taşıdığı kürkü 50 çinçila kesilerek dikilmiş. 250 bin lira değerindeki kürkü için yapılan eleştirilere Ersoy, "Hayvan hakları umrumda değil" yanıtını vermişti. Bülent Ersoy'un dolabında bunun gibi 15 kürk bulunuyor.