BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy günah çıkarttı

Bülent Ersoy hastalığında yardım etmediği Semahat Özdenses'i programına konuk ederek günah çıkardı...

Abone ol

Orhan Gencebay,Armağan Çağlayan,Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu ve Osmantan Erkır'ın sunumuyla hazırlanan Popstar Alaturka, altıncı sezonuna önceki gece start verdi. Geceye Bülent Ersoy Semahat Özdenses'i davet ederek adeta günah çıkarttı.

Ünlü isimlerin jüri üyelesi olarak bulunduğu Popstar Alaturka'nın altıncı sezonuna başlandı. Dokuz eski yarışmacının yer aldığı programda yarışmacılar, yedi hafta sürecek zorlu mücadele için karşı karşıya gelecekler.

ADNAN ŞENSES MİNİ KONSER VERDİ

Geçtiğimiz akşamki bölümde ikinciler kıyasıya bir rekabet içine girdiler. Gecenin konuk sanatçısı olarak yer alan Adnan Şenses adeta mini bir konser verdi. Hem seyircinin hemde jüri üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Adnan Şenses, birbirinden hareketli parçaları söyleyerek yine hem konukları hem de jüri üyelerini coşturdu.

BÜLENT ERSOY GÜNAH ÇIKARDI

Gecede Bülent Ersoy Semahat Özdenses'i davet ederek adeta günah çıkarttı. Maltepe Huzurevinde kalan ve göğüs kanserine yakalanan eski sanatçı Semahat Özdenses için yakınları Ersoy'dan yardım istemişti. Yardım çağırısına "bakarız" diyerek cevap veren Bülent Ersoy daha sonra konu ile ilgilenmemişti. Bülent Ersoy'un yerine ise Yılmaz Morgül sanatçıya yardım elini uzarak ameliyat masraflarını karşılamıştı.

SEMAHAT ÖZDENSES APAR TOPAR PROGRAMA ÇIKARILDI

Bir gazetede bu haberin yayınlanmasının akşamında Semahat Özdenses Popstar Alaturka programına apar topar çıkartıldı. Ersoy gecede Semahat Özdenses'in önünde diz çökerek, Özdenses'e ait olan "Akşam oldu hüzünlendim ben yine" adlı şarkıyı dinledi.

KENDİ GÖNDERDİ İDDİASI

Gecenin en ilgi çeken konuları arasında hiç şüphesiz Bülent Ersoy'a iddia edildiği gibi kimliği belirsiz bir kişinin göndermiş olduğu papatyalar oldu. Ancak bu papatyaları proğramın izlenme oranı artırılması için kendi içlerinde gönderilmiş olduğu ve suni gündem yaratılmaya çalışıldığı da iddia edildi. "Yeni bir aşk heyecanı yaşıyorum" diye devamlı ifade eden Ersoy'un boşandığı eşi Armağan Uzun'a gönderme yaptığı yine söylentiler arasında yer aldı.

CANLI YAYINDA PAPATYA FALI

Canlı yayında papatya falı'da bakan Ersoy'un neşesi gözlerden kaçmadı. Kendisine çiçek gönderilmemesinden yakınan Ebru Gündeş'e sevgilisi Osmantan Erkır sordu, "Size kim çiçek gönderecek ki Ebru Hanım?" diye sorunca Gündeş, "Tabii ki siz" cevabını verdikten sonra eline aldığı kırmızı bir gül fırlatarak aşkını canlı yayında resmen ilan etti. Gül'ü havada yakalayan Erkır, ceketinin iç cebine koyarak, "Bu çiçeği kalbimin olduğu yere koyuyorum" diye konuştu