BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.432,83
HABER /  MAGAZİN

Bülent Çetinaslan kimdir nereli Arka Sıradakiler Oktay Boxun Yıldızları'nda!

Tv 8 ekranlarında bu akşam yeni yarışma başlıyor. Boxun Yıldızları isimli yarışmada uzun süredir ekranlarda olmayan bir kişi var. O da Bülent Çetinaslan. Arka Sıradakiler Oktay'dan sonra ortalarda olmayan Bülent Çetinaslan kimdir nereli kaç yaşında eşi var mı?

Abone ol

Arka Sıradakiler dizisinde Oktay karakterine hayat veren Bülent Çetinaslan uzun süre ara verdiği ekranlara boks yarışmasıyla dönüyor. Bülent Çetinaslan özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Aslen Ankaralı olan Bülent Çetinaslan, 25 Mayıs 1974’te doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynadı. Oyunculuk eğitimime Ayla Algan ile başladı. Daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitimime devam etti. 2007’den 2011’e kadar devam eden Arka Sokaklar dizisiyle ismini geniş bir kitleye duyuran Bülent Çetinaslan, Oktay karakterini canlandırdı. Bu projeden sonra 3 yıllık bir aranın ardından ancak 2014'te TRT Çocuk'ta Pırdino adlı bir animasyon dizisinde yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve fotomodellik yapmaktadır.

Bülent Çetinaslan Arka Sıradakiler dizisinden sonra ekranlarda çok gözükmedi. Oktay olarak akıllarda kalan Bülent Çetinaslan, artık Boxun Yıldızları'nda yarışacak. 

Sahra ve Berna yeniden kapışacak Boxun Yıldızları kadrosuna bakın