BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Bülent Arınç espriyi anlamamış!

Haluk Koç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, oğlunun düğününde söylediği çapulcu sözünü anlamadığını ileri sürdü.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, oğlunun düğününde söylediği, "Sizlerden çapulcular bekliyorum" sözünü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın anlamadığını ileri sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, oğlunun düğününde söylediği, "Sizlerden çapulcular bekliyorum" sözünün espri olduğunu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bunu anlamadığını ileri sürdü.

Koç, yaptığı yazılı açıklamada, dün oğlu Deniz Koç'un evlendiğini, nikah şahidi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun evlilik cüzdanını gelin ve damada verirken "Sizlerden çapulcular bekliyorum" dediğini hatırlattı.

Kılıçdaroglu'nun sözünün espri olduğunu savunan Koç, "Ne yazık ki Sayın Arınç espriyi anlamamış veya her zaman yaptıkları gibi kendi kafalarına göre, kendi zihniyetlerine göre çarpıtmış, sulandırmış" iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, dünkü nikah törenindeki "Bu iki çapulcuya ömür boyu mutluluklar diliyorum ve onlardan yeni çapulcular bekliyorum" ifadesini Arınç, "Siz böyle giderseniz, bırakınız genel başkanlıkta kalmayı, o bile şüpheli, ama kesinlikle iktidar partisi olamaz, Başbakan da olamazsınız ve emin olun bu zihniyetle sizi Tunceli'nin Ovacık'ın da bir köyde muhtar bile yapmazlar" sözleriyle değerlendirmişti.