BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.444,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bulancak'a öğrenci yurdu yapılıyor

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’nın Ağustos ayında Bulancak ilçesine yaptığı ziyarette ilçe halkına söz verdiği öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Abone ol

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’nın Ağustos ayında Giresun’un Bulancak ilçesine yaptığı ziyarette ilçe halkına söz verdiği öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Hayırsever vatandaş Bahri Erdoğan’ın bağışladığı arsa üzerine Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yaptırılacak 250 kişilik öğrenci yurdunun temel atma Kaymakam Ayhan Durmuş, Belediye Başkanı Kadir Aydın, Aydındere Belediye Başkanı Haydar Karakılıç ve davetliler katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Kadir Aydın, arsasını bağışlayarak yurt yapımına vesile olan hayırsever vatandaş Bahri Erdoğan’a teşekkür ederek “250 öğrenci kapasiteli olacak yurt binası bir milyon 540 bin TL’lik bir yatırım olacaktır. Temelini atmış olduğumuz yurt binasının tamamlanmasının ardından ilçemizin yurt sıkıntısı hafiflemiş olacaktır fakat tamamen çözülmesi için yeni bir yurt binasına ihtiyacımız var.

Yeni bir yurt binasını ise Kredi Yurtlar Kurumu arsa bulunduğu takdirde yapacaktır. Bu nedenle Bahri Erdoğan gibi yeni hayırseverleri bekliyoruz” dedi.

Yapılan tören sonrasında Belediye Başkanı Kadir Aydın tarafından yurt yapımına katkı sağlayan hayırsever vatandaş Bahri Erdoğan’a teşekkür plaketi verildi.