BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,68
ALTIN 2.408,14
HABER /  GÜNCEL

Bugüne dikkat! Çok ciddi uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için fırtına uyarısı yaparak, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Abone ol

Meteroloji'nden yapılan uyarı ise şöyle: "Rüzgarın bugün, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Doğu Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Balıkesir, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'un batı çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Antalya'nın doğu çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; doğu kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

İÇANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı, Kırşehir, Kırıkkale ve Yozgat ile Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısı ile Van ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Parçalı çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Gaziantep, Kilis, Adıyaman ile Şanlıurfa'nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) eseceği tahmin ediliyor.