BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.502,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor'da 'kıyım' olacak!

Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'da 35 kişilik kamp kadrosunun pazartesi günü 24 kişiye indirileceği bildirildi.

Abone ol

Teknik direktör Bülent Uygun, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, birinci hafta sonunda yapacağı değerlendirmeyle takımda forma giymesi zor olan oyuncuları belirleyeceklerini belirterek, "15 Temmuz’a kadar olan bölümde 24 kişilik ideal kadroyla çalışmak istiyorum. Buradan ayrılanlarla ilgili vereceğimiz rapora göre İcra Kurulumuz bir değerlendirme yapacaktır" dedi.

Uygun, bir golcü, bir orta saha oyuncusu ve bir de stoper arayışlarının sürdüğünü belirterek, Hollanda kampına kadar transfer sorununu çözeceklerini bildirdi.

PROFESYONEL ŞUBE SORUMLUSU ADNAN DOLMA

Bucaspor Profesyonel Şube Sorumlusu Adnan Dolma da yaptığı açıklamada, teknik direktör Bülent Uygun’un hırslı kimliğiyle takım üzerinde oldukça etkili olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yepyeni bir takım kurduk. Dolayısıyla bu futbolcuların arasındaki uyum sorununu çözmek çok kolay değil. Ancak Bolu kampında teknik kadromuz hem çalışma programı hem de futbolcularla ilişkiler anlamında müthiş bir çaba sarf ediyor. Bülent Uygun ile takım arasında iyi bir diyalog kuruldu. Zaten transfer edilen oyuncular futbol olarak da, kişilik olarak da Bucaspor yapısına çok uygun isimlerdi. Eksiklikleri gidererek, önce ligde kalmak, daha sonra da ilk 10 arasına girmek hedefindeyiz."

DADY İZMİR’DE

Bucaspor’un prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı İspanya’nın Osasuna ekibinden Eduardo Fernandes Pereira Gomes’in (Dady) gece İzmir’e geldiği, 29 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından öğleden sonra resmi sözleşme imzalayıp, Bolu’daki kampa katılacağı bildirildi.