BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor transferde işi bitirdi

Bucaspor yönetimi, devre arasında Sivasspor'dan Trabzonspor'a giden 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur'u transfer etti.

Abone ol

Bucaspor yönetimi, yıldız bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, sarı-lacivertliler, devre arasında Sivasspor'dan Trabzonspor'a giden ve 2011 yılına kadar da Karadeniz ekibiyle sözleşmesi bulunan Sezer Badur'u bonservisiyle aldı. Bu arada yönetim, dış transferde B planını devreye soktu. Önceki gün Başkan Mehmet Bektur, Asbaşkan Seyit Mehmet Özkan, Profesyonel Şube Başkanı Adnan Dolma ve Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ toplantı yaparak yerli oyuncuların yüksek ücret istemesi üzerine izlenecek transfer politikasını masaya yatırdı.

Bir futbolculun menajerlik ücreti hariç 1 milyon 100 bin liradan kapıyı açtığını belirten Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, "Elinde bonservisi olan kalitesi belli ama maliyeti yüksek olmayan yabancıları bünyemize katacağız. A2 seviyesindeki genç oyuncularla da ilgileniyoruz. Beşiktaşlı Uğur İnceman'ı kiralık alabiliriz. Fransa'nın Metz takımında oynayan Senagalli golcü Victor Medy ile de iki yıllık sözleşme imzalacağız. Darıca Gençlerbirliği'nden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Başaran ve Malatya Bld'li Ergun Cengiz'i de aldık" dedi. Öte yandan yönetim, Antalyasporlu Orhan Ak'ın yüksek ücret istemesi üzerine bu transferden vazgeçti.