BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,49
ALTIN 2.393,12
HABER /  POLİTİKA

Bu uzun kuyruk neyin nesi?

Yer Manisa... İnsanlar uzun bir kuyruk oluşturup arka arkaya dizilmiş... Peki bunun sebebi ne? Bu adamlar neyi bekliyor?

Abone ol

Çeşitli açılışlara katılmak için Manisa'ya giden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu. Arınç'ı Turgutlu ilçesi girişinde yaklaşık 1000 kişi karşıladı. Arınç, burada 20 dakika boyunca kendisini bekleyenlerle tokalaştı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 1997 yılında Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Fatih Arınç'ın, kent çıkısındaki Çatal-2 Aile Kabristanlığı'nda bulanan mezarını ziyaret ederek dua okudu. Yaklaşık yarım saat mezar başında dua eden Arınç, duygusal anlar yaşadı. Güvenlik görevlileri, görüntü almak isteyen gazetecileri uzaklaştırdı.

BÖYLE OLUR ARINÇ SEVGİSİ

Mezarlıktan sonra açılışlar için Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne hareket eden Başbakan Yardımcısı Arınç'ı ilçe girişinde yaklaşık 1000 kişi karşıladı. 20 dakika boyunca ık kendisini bekleyenlerin elini teker teker sıkan Arınç, “maşallah” demeyi de ihmal etmedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha sonra açılışlar yapacağı ilçe merkezine geldi.

ŞEYTAN MEHMET

Turgutlu Belediye Başkanı AKP'li Serhat Orhan, yaptığı konuşmada, Altan ailesinin kardeşlerinin anısına ne yaptırabileceklerini kendisine danıştıklarını belirterek, “Bu okula ismi verilen Mustafa Altan'ı izin verirseniz lakabıyla anmak istiyorum. ‘Şeytan Mehmet'i sizin huzurunuzda saygıyla anıyorum. O herkesin babasıydı. Çok iyi bir insandı. Vefatının ardından kardeşleri bana onun adına 'ne yapabiliriz' diye sordu. Ben de okul öncesi eğitim dedim. Bu anaokulunun yapımına karar verildi” dedi.