BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bu üçlü dünyayı sallar!

Fenerbahçe , Tristan, Lugano ve R.Carlos’u bitirmek üzere.

Abone ol

Kanarya, 100. yıl transferlerini önümüzdeki günlerde
peş peşe İstanbul"a getirecek.. Ön anlaşmaya varılan Deportivo"lu Tristan ve Real Madrid"li Roberto Carlos lige yetiştirilmeye çalışılıyor. Sao Paulo"lu Lugano ise gecikecek

100.YIL STARLARI
FENERBAHÇE, 100. yıl bombalarını gecikmeli olarak önümüzdeki günlerde patlatacak. Kanarya"nın uzun süredir peşinde olduğu Real Madrid"in Brezilyalı sol beki Roberto Carlos, geçen yıldan beri ilgilendiği Sao Paulo"nun Uruguaylı liberosu Lugano ve kısa süre önce gündeme gelen İspanyol Tristan"ı arka arkaya İstanbul"a getirmesi bekleniyor.

İTALYA OLMADI
UZUN süre uğraş verdikleri Juventus"lu Trezeguet, Thuram, Cannavaro ve Emerson ile Fiorentina"lı Luca Toni transferlerinde olumlu sonuç alamayan Fener, yedekte tuttuğu isimleri Türkiye"ye getirmek için düğmeye bastı. İlk olarak önümüzdeki hafta Roberto Carlos ve Deportivo"lu Tristan"ın İstanbul"a geleceği ileri sürüldü.

LUGANO"DA PÜRÜZ
KANARYA"NIN bu iki futbolcuya birkaç gün içinde imza attırıp, Kayseri Erciyes ile oynanacak sezonun ilk maçına yetiştirmek istediği bildirildi. Lugano"nun ise, takımı Sao Paulo"nun Libertadores Kupası yarı finalinde Chivas ile 2 Ağustos"ta oynayacağı maç sonrası İstanbul"a gelebileceği bildirildi. Ama Fener"in zamanı daha erkene çekmeye çalıştığı belirtildi.

3 KİŞİLİK YER AÇILDI
NOBRE"NİN gidişiyle 1 yabancı kontenjanı boşalan Sarı-Lacivertliler, Anelka"yı satarak 1 kişilik daha yer açacak. Futbol Federasyonu"nun, Aurelio"nun milli maç oynamadan Türk statüsüne geçirmeye karar vermesiyle boş kontenjanı 3"e çıkan Kanarya, kesin anlaşma sağlanınca Tristan, Lugano ve Roberto Carlos"a rahatça imza attırabilecek

Kaynak:Star