BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.409,99
HABER /  GÜNCEL

Bu telefon lösemili çocukları kurtaracak

Ünlü yazar Sedat Balun'un önderliğinde LÖSEV'e yardım amaçlı açılan Duygusal Telefon kampanyasına sizler de destek olabilirsiniz.

Abone ol

Twitter üzerinden onbinlerce takipçisi bulunan, ''Canın Cennete!!!'' adlı kitabın yazarı Sedat Balun Lösemili çocuklar için duygusal bir kampanya başlattı.

'Duygusal telefon :)' başlığı altında gittigidiyor.com sitesinde satışa sunduğu telefonuyla bu kampanyaya dikkat çeken Balun, Twitter üzerinden #DuygusalTelefon hashtag'iyle TT listesinde yer aldı.

Onbinlerce kişinin desteğiyle TT olan bu kampanyaya herkesin destek vermesini isteyen Sedat Balun, ilk adımı kendisi atarak kendi telefonunu satışa sundu ve bunun açık artırmayla satın alınması halinde gelirin LÖSEV'e gideceğini belirtti.

İŞTE O TELEFON;

duygusaltelefon.jpg

Ayrıca kampanyada binlerce lira verilen akıllı telefonlar yerine, amacı LÖSEV'e yardım olan Duygusal Telefon 1 TL'den açık arttırmaya çıktı. Tüm operatörleri bu açık arttırmaya davet eden kampanyada en çok fiyatı kim verirse o bu telefonun sahibi olarak LÖSEV'e büyük bağış da bulunacak.

Sizlerde kampanyaya katılmak istiyorsanız Twitter üzerinden BU LİNKİ takip edebilirsiniz.