BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.394,71
HABER /  GÜNCEL

Bu tehditte bir bit yeniği var

Bir şirketin genel müdürü tehdit telefonları alıyor. Ne var bunda demeyin. Çünkü firmanın yaptığı iş olayın rengini değiştirdi.

Abone ol

Bor cevherini nanoteknoloji ile işleyen bir firmanın Genel Müdürü, yaptıkları işle ilgili tehdit telefonları aldığı iddiasıyla polise başvurdu.

NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Can Arvas, Florya'daki Şenlikköy polis merkezine gelerek, tehdit telefonları aldığını bildirdi.

Polis merkezine başvurusunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arvas, yaklaşık 2 aydır, yaptıkları işle ilgili değişik şahıslardan tehdit içerikli telefonlar aldığını belirterek, bugün en son gelen telefonla tehdidin ciddi boyuta ulaştığını düşündüğü için polise başvurmayı gerekli gördüğünü söyledi.
Arvas, NNT'nin nanoteknolojiyle bor madenini işleyen bir şirket olduğunu belirterek, ''Bu şekilde çalışan başka firma yok. Dünyada kendi ölçeğinde biz ilkiz. Dolayısıyla madeninin de muhteviyatı açısından düşündüğümüzde bu tehdit olayının uluslararası bir boyutu olduğunu düşünüyoruz'' dedi.