BIST 10.249
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.396,35
HABER /  SPOR

İyi Dilek Topunu ünlüler imzaladı

Hyundai’nin Türk Milli Futbol Takımı için hazırladığı İyi Dilek Topu, 23 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Ataşehir Hyundai Uçar Plaza’da sergilendi.

Abone ol

Hyundai’nin Resmi Sponsor olduğu ve 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Avusturya ve İsviçre’de ortak olarak düzenlenecek UEFA Euro 2008’de Türk Milli Futbol Takımı’nı desteklemek ve güçlü bir sinerji oluşturmak amacıyla hazırlanan 4 metre çapındaki bu dev İyi Dilek Topu’na Türk spor ve sanat camiasının ünlü isimleri imza attı.

Hyundai Genel Müdürlüğü ve Hyundai Uçar Otomotiv Üst Düzey yetkilileri katıldığı ve Futbol Cambazları’nın gösterileriyle renklenen organizasyona, AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, efsane golcü Tanju Çolak, İzzet Öz, Evren, Tanyeli, Şimal, ünlü radyo programcısı Hopdedik Ayhan,İlhan Gül,Ömer Danış, Karadenizli Madonna Süreyya, Ali Altay ve Gezegen Mehmet katıldılar.

Organizasyona katılan tüm sanatçılar, Şimay’ın Euro 2008 Şampiyona’sına katılacak Türk Milli Takımı için seslendirdiği özel şarkı eşliğinde, 4 Metrelik ‘İyi Dilek Topu’nu imzalayarak başarılar dilediler.