BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu tavırların ne Müjde?

Çiğdem Anad ve Müjde Ar canlı yayında kapıştılar. Hem de öyle böyle bir kapışma değil... Bakın televizyon ekranında neler yaşandı?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

Çarşaf açılımıyla CHP'lileri ikiye bölen Deniz Baykal, Müjde Ar ve Çiğdem Anad'ın da arasını açtı. İkili NTV'de canlı yayınlanan "Haydi Gel Benimle Ol" programında yaşadıkları gerilimi ancak reklam arası vererek azaltabildi...


BAYKAL'IN ADI HEP TEMİZ KALMIŞTIR

Her şey Aysun Kayacı'nın "dürüst kalabilen politikacı yok" sözleriyle başladı. Eşi Ercan Karakaş iki gün önce CHP saflarına katılan Müjde Ar bu söze şiddetle karşı çıkarak "Hayır var benim eşim mesela" diye yanıt verdi. Kayacı'nın "peki bizi yönetiyor mu?" sorusuna, Müjde Ar'ın verdiği cevap ise her şeyin başlangıcı oldu: "Baykal'ın da adı hep temiz kalmıştır"...

SEN DE İYİCE BAYKALCI OLDUN

Bu söz üzerine Çiğdem Anad "sen bu sıra zaten iyice Baykal'cı oldun" diyerek fişeği ateşledi... Anad bu sözüyle geçtiğimiz sene Baykal'ı yerden yere vuran Ar'ın şimdi çarşaf açılımını hoş karşılamasına bir gönderme yapıyordu...

ŞEKERİ ÇIKAN MÜJDE AR

Ünlü oyuncu bu sözle "şekeri çıkan Müjde Ar" halini aldı  ve "Sen bu sıra neci olduğumla çok uğraşıyorsun, nedir Baykal'la alıp veremediğin" diye sordu. Canlı yayında gerilim iyice artıyordu. Çiğdem Anad'ın yüzündeki gülümseme donup kalmıştı. "Kişisel bir şey değil, politikalarını eleştiriyorum" diyerek yanıtladı ve konuyu değiştiriyorum artık diyerek AB uyum yasalarından bahsetmeye başladı.

SEN NİYE BU SAÇMA KONULARI SEÇİYORSUN

Ama Müjde Ar sinirlenmişti bir kere... "Biz neden bu saçma sapan konuyu konuşuyoruz. Sen neden bunları seçiyorsun ki..." diyerek Anad'a "bu iş burda bitmez" sinyali verdi.  "Kadınlarımızın okuma yazma oranı Nepal'den bile gerideymiş. Ben bunu konuşmak istiyorum" dedi.

BU TAVIRLARIN NE MÜJDE

Anad "Tabii buyur nasıl istersen" diye cevap verdi.  Ama artık onun da sinirlendiği her halinden belli oluyordu. Müjde Ar imalı bir şekilde "Ay çok kibarsın, çok naziksin, teşekkür ederim" deyince Anad patladı: "Bu tavırların ne Müjde" diye sordu. Müjde Ar ise Anad'ın böyle tatlı tatlı "siz daha iyi bilirsiniz bu işleri tavrıyla" kendisine üstten bir tavır sergilediğini söyledi. "Niye yapıyorsun bana böyle bir şey " diye sordu. Program bir müddet "hayır öyle demedim, evet öyle dedin, sen daha iyi bilirsin, hayır sen daha iyi bilirsin" şeklinde devam etti.

TADINI KAÇIRMA PROGRAMIN

Sonunda iki taraf da canlı yayında olduklarını unuttup profesyonelliklerinden sıyrıldılar... Anad artık gülümseyemiyordu. "Ne konuşacağız şimdi?" derken, Müjde Ar "Uzatma tadını kaçırma programın" diye sert bir şekilde Anad'ın sözlerini kesti. 

REKLAM KURTULUŞ OLDU

Ekipteki tek televizyoncu kişi olan Anad ise işi reklama gitmekte buldu... Ancak reklam dönüşü sanki az önce yaşananlar hiç yaşanmamıştı. Çiğdem Anad "Biz de insanız. Tartışıyoruz. Keskinleşiyoruz" diyerek olayı kapattı.