BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İşte iki hocanın derbi planları

Aragones ve Mustafa Denizli'nin derbi planları belli oldu. Her iki takım için de amaç kazanmak. Bunun için bakın kimlere görev verecekler?

Abone ol

Şükrü Saraçoğlu'ndaki dev derbiye artık bir gün kaldı. Aragones ve Mustafa Denizli'nin derbi planları hazır ama iki takımda da sakatlar göz korkutuyor.

FENERBAHÇE'DE SEMİH YOK, EMRE YEDEK

Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi sakatlığı devam eden Semih yine forma giyemeyecek

Porto maçından sonra sakatlandığı açıklanan Emre’nin ise cumartesi günkü maç saatine kadar iyileşip, yedek bankına oturması kesinleşti.

LUGANO YENİDEN TAKIMDA, SELÇUK ORTA SAHADA

Beşiktaş’a karşı savunmada Lugano’yu yeniden takıma alacak olan Teknik Direktör Aragones, orta alanda Selçuk’a görev verecek.

DEİVİD'E UYARI

Emre’yi yedek bekletecek olan İspanyol hocanın Kazım’a da yer açmak için çaba harcadığı belirlendi. Porto maçında oyundan alınmasına sinirlenen ve Aragones’e tepki veren Deivid’in yedek soyunabileceği öğrenildi.

Aragones'in Porto maçından sonra bir görüşme yaptığı Kazım'a " Çok yetenekli bir oyuncusun, ama bazen kendini tam anlamıyla maça vermiyorsun. Senden tek isteğim sadece futbola odaklanman. Topu ayağında çok tutma, sana söylediklerimi yap yeter" dediği belirtildi.

BENİ YIPRATMASINLAR, HIRSLANDIRSINLAR

Porto maçında eleştirilerin hedefi haline gelen kaleci Volkan'ın "Taraftarlarımız tepkilerinde haklı olabilir. Ancak öyle moral bozuyorlar ki, maçtan kopuyorsunuz. Yaptığım hatalar bana yakışmadı ama, geçen sene şampiyonlar liginde başarı yakaladığımızda kalede yine ben vardım. Eleştirileri yıpratmak için değil de, beni hırslandırmak için yaparlarsa daha iyi olur" dediği öğrenildi.

DENİZLİ'NİN KOZU ESKİ FENERBAHÇELİLER

Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken, İbrahim Üzülmez'in oynayabilecek duruma gelmesiyle Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin sahaya süreceği onbiri belirlediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın derbideki kozları eski F.Bahçeli Mustafa Denizli, Rüştü ve Mert Nobre olacak. Rüştü oynarsa Beşiktaş formasıyla ilk kez Kadıköy'e çıkacak..

İLERİDE HOLOSKO VE NOBRE VAR

Kalede Rüştü'yü, savunmada İbrahim Toraman, Sivok ve Zapotocny'i oynatacak olan Denizli'nin kanatlarda görevlendireceği Ekrem ve İbrahim Üzülmez'den rakip ataklarda 5'li savunmaya dönülmesini istediği belirtildi.

Denizli, orta sahada Cisse, Delgado ve Tello'ya ileride de Holosko ile Nobre'ye yer verecek.

BERABERLİK KÖTÜ SONUÇ

Denizli'nin ayrıca oyuncularıyla da bu maçla igili bir görüşme yaptığı ve ''Biz rakibimiz Fenerbahçe de olsa her maça galibiyet için çıkan bir takımız. Hiçbirinizin aklından beraberlik iyi sonuç diye bir şey geçmesin. Beraberlik kötü sonuç. Kadıköy'den galibiyetle ayrılmalıyız" dediği öğrenildi.

SERT OYNUYORLAR YILMAYIN!

Denizli'nin forvet oyuncularıyla da bir görüşme yaparak ''Fenerbahçe defansı çok sert oynuyor olabilir. Bu sizi yıldırmasın. 1. Dakikadan 90. dakikaya kadar herşeyinizi vermenizi istiyorum. Maç sonunda formasını ıslatmayan soyunma odasına gelmesin'' dediği ifade edildi..

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçeli Guiza konusunda da İbrahim Toraman'ı uyardığı ve "Gol sıkıntısı çekiyor olabilir ama iyi bir santrfor. Gözün hep üzerinde olsun" dediği belirtildi.

DENİZLİ FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYON OLDU

Denizli, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında görev yaptığı Fenerbahçe'nin başında 2000- 2001 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Deneyimli hoca, Beşiktaş'ın başında, eski takımına karşı cumartesi günü ilk kez Kadıköy'de sahaya çıkacak. Rüştü için de derbi özel bir anlam ifade ediyor. Rüştü, yıllarca formasını giydiği eski takımı F.Bahçe'ye karşı, Beşiktaş formasıyla ilk kez Kadıköy'de maça çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. (Geçen sezon kalede Hakan vardı) Bu sezon 6 golle takımın en golcü futbolcusu olan Nobre de Beşiktaş'ın en büyük silahlarından biri olacak.