BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'den Medcezir'e transfer

Ay Yapım imzalı Medczezir kadrosuna Bu Tarz Benim'den tanıdığımız Gizem Güler tekrar dahil oldu.

Abone ol

Medceizr dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünde Sibel karakteriyle kısa bir sahne oynayan ve daha sonra adını Bu Tarz Benim yarışmasıyla duyuran Gizem Güler, dizinin kadrosuna yeniden katıldı.

Bu Tarz Benim isimli yarışma programına katılarak popüler olan Gizem Güler, Medcezir'in 52. bölümünden itibaren diziye katılacak. Sibel karakterinin dizide ne kadar süre rol alacağı ise henüz bilinmiyor. Gizem Güler'in de rol aldığı ve 12 Aralık cuma günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

MEDCEZİR 52. BÖLÜM KONUSU
Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira’nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır.

Nadir Baktıroğlu’nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlar. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz’in de peşinde olduğunu hissettirir. Cengiz ise Nadir’le özgürlüğünün pazarlığını yapmaktadır.

Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude’nin nefesini keser. Nadir’in elinde bulunan görüntüler Sude’nin Altınkoy’daki bütün hayatını mahvetmeye yeterlidir. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan’ın tanıdık hayatına sığınır. Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Yaman’a geçmişinden gelen bir telefon Mira’nın onu kıskanmasına yol açar. Gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira’ya sonsuz güven verir.

Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif’in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verirler. Yaman’ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kalır.

Yaman’a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüşür. O gece Mira beklenmedik bir karar verir.

GİZEM GÜLER KİMDİR? 
12 Eylül 1989 yılında Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya gözlerini açan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun.

Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı. 90-61-89 vücut ölçülerine sahip olan Gizem Güler'in göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58.

11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla yakından ilgili.

Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi.

Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol alan Güler, Ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de Sibel karakterini canlandırmış ve yeni sezondaki ilk bölümlerde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçmişti.